Física i Química

BARRADO GALMÉS, JOAN DAVID
 

Dimecres a les 8:55h

FUSTER LLULL, PERE JOAN
Tutoria 1r Batx. A

Divendres a les 9:50h

LLULL DARDER, PILAR
Cap departament

Divendres a les 13:05h

MOLINAS SASTRE, CARME
Tutoria 2n ESO E

Dimecres a les 11:15h

NICOLAU LLULL, MANEL
Adjunt Secretari

Divendres a les 12:10h

POL BARCELÓ, CATALINA
 

Dijous a les 8:55h

SIMO SUÑER, JOAN JAUME
Cap d’estudis adjunt ESO

Divendres a les 9:50h

Notícies del Departament

Bombers i Ciència

La física i la química eines imprescindibles per als bombers Els alumnes de quart d’ESO i primer de batxillerat de Física i Auímica, han participat en el taller “Bombers i Ciència” impartit per dos professionals del cos de bombers en Toni Jaume i en...

Bombers i Ciència

La física i la química eines imprescindibles per als bombers

Els alumnes de quart d’ESO i primer de batxillerat de Física i Auímica, han participat en el taller “Bombers i Ciència” impartit per dos professionals del cos de bombers en Toni Jaume i en Llorenç Riera.

Els alumnes han pogut comprovar que els coneixements adquirits a la matèria tenen la seva importància a la vida quotidiana.

 

 

coet-3

Els alumnes de l’IES Manacor llancen el seu coet. Els alumnes de segon i tercer d’ESO que cursen la optativa de Fiquem-nos al laboratori i els alumnes de quart d’ESO de ciències aplicades han posat en pràctica els seus coneixements de física, dissenyant, fabricant...

Els alumnes llancen el seu coet

Els alumnes de l’IES Manacor llancen el seu coet.

Els alumnes de segon i tercer d’ESO que cursen la optativa de Fiquem-nos al laboratori i els alumnes de quart d’ESO de ciències aplicades han posat en pràctica els seus coneixements de física, dissenyant, fabricant i llençant els seus propis coets d’aigua.

D’aquesta manera han pogut comprovar la tercera llei de Newton: Principi d’acció i reacció.

coets-1
coets-2

 

foto 2 radio

L’IES MANACOR A “BALEARS FA CIÈNCIA” D’IB3 RÀDIO Aquest dissabte 22 de febrer, un grup d’alumnes amb els seus professors del Departament de Física i Química i de Biologia i Geologia participaren al programa d’IB3 ràdio “Balears fa ciència” amb diferents objectius.

Balears fa Ciència. IB3 ràdio

L’IES MANACOR A “BALEARS FA CIÈNCIA” D’IB3 RÀDIO

Aquest dissabte 22 de febrer, un grup d’alumnes amb els seus professors del Departament de Física i Química i de Biologia i Geologia participaren al programa d’IB3 ràdio “Balears fa ciència” amb diferents objectius.

Llegir més

experimenta-20 web

GAUDEIX AMB L’EXPERIMENTA, LA FIRA DE LA CIÈNCIA DE L’IES MANACOR El dimarts 25 de febrer de 17.00 a 20.00h la fira estarà oberta al públic en general

Experimenta 2020

GAUDEIX AMB L’EXPERIMENTA, LA FIRA DE LA CIÈNCIA DE L’IES MANACOR

El dimarts 25 de febrer de 17.00 a 20.00h la fira estarà oberta al públic en general Llegir més

miniolimpiada 2019

El passat dia 9 de maig quatre alumnes de 4rt d’ESO de l’IES MANACOR anaren a la UIB a participar a la XV MINIOLIMPÍADA DE FÍSICA i QUÍMICA A LES ILLES BALEARS, allà varen poder demostrar  els seus coneixements científics i gaudir d’una jornada...

Miniolimpiada Física i Química 2019

El passat dia 9 de maig quatre alumnes de 4rt d’ESO de l’IES MANACOR anaren a la UIB a participar a la XV MINIOLIMPÍADA DE FÍSICA i QUÍMICA A LES ILLES BALEARS, allà varen poder demostrar  els seus coneixements científics i gaudir d’una jornada plena de noves experiències. També varen visitar la fira que organitza la UIB Ciència per a tothom.

miniolimpiada-4
miniolimpiada-3
miniolimpiada-2

miniolimpiada-1

 

 

Aneu a la barra d'eines