Física i Química

FUSTER LLULL, PERE JOAN
Tutoria 1r Batx. C

Dimecres 11:15

GELABERT CERDÀ, CRISTINA
 

Divendres 9:50

LLULL DARDER, PILAR
Cap departament

Dimecres 13:05

MESTRES JUNQUE, PAU
 

Dilluns 12:10

NICOLAU LLULL, MANEL
 

Dijous 11:15

SIMO SUÑER, JOAN JAUME
Cap d’estudis adjunt ESO

Divendres 9:50

Notícies del Departament

IMG-0543b

El passat dilluns, 15 de novembre, es lliuraren els premis del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears. L’objectiu d’aquests premis d’investigació és fomentar entre la joventut de les Illes Balears l’esperit de recerca i la creativitat en els diferents àmbits del...

Lliurament de Premis Consell Social de la UIB

El passat dilluns, 15 de novembre, es lliuraren els premis del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears.

IMG-0543bL’objectiu d’aquests premis d’investigació és fomentar entre la joventut de les Illes Balears l’esperit de recerca i la creativitat en els diferents àmbits del coneixement humà, col·laborar a difondre la importància dels estudis universitaris, i facilitar la coneixença de la Universitat de les Illes Balears entre els alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior de formació professional.  

La nostra exalumna de la 1a promoció del Batxillerat Internacional, Neus Lliteras Rosselló, amb el treball: “Cálculo y estudio de las diferencias fisicoquímicas de distintos quesos mahoneses”, en resultà guanyadora en la categoria de Ciències d’aquesta 15a convocatòria. Pilar Llull, professora del departament de Física i Química de l’IES Manacor, sota el mestratge de la qual havia estat guiada na Neus i davant la impossibilitat d’aquesta de poder-hi ser, assistí a l’acte. 

Enhorabona Neus i Pilar per aquest guardó!

Olimpiada-21

Alumnes de l’IES MANACOR premiats a la Miniolimpíada de Física i Química de la UIB. El nostre centre està d’enhorabona. Els dos representants de l’IES MANACOR: Joan Llull Ferrer i Guillem Riera Febrer han obtingut uns resultats excel·lents. En Joan ha aconseguit una molt...

Premis Miniolimpiada Física i Química 2021

Alumnes de l’IES MANACOR premiats a la Miniolimpíada de Física i Química de la UIB.

El nostre centre està d’enhorabona. Els dos representants de l’IES MANACOR: Joan Llull Ferrer i Guillem Riera Febrer han obtingut uns resultats excel·lents.

En Joan ha aconseguit una molt meritòria quarta posició en la classificació individual i en la representació conjunta de centres l’IES MANACOR ha quedat tercer classificat de les Illes Balears.

Olimpiada-21-2 Olimpiada-21-1

Enhorabona als alumnes, famílies i professorat!

I Concurs relats Ciència Ficció (2)

El passat divendres dia 30 d’abril tingué lloc l’entrega de premis del I Concurs de relats de Ciència-Ficció organitzat pels departaments de Física i Química i Biologia i Geologia de l’IES MANACOR.  

Relats guanyadors. Concurs Ciència-Ficció

El passat divendres dia 30 d’abril tingué lloc l’entrega de premis del I Concurs de relats de Ciència-Ficció organitzat pels departaments de Física i Química i Biologia i Geologia de l’IES MANACOR.

Relat guanyador Categoria A

Relat guanyador Categoria B

 

I Concurs relats Ciència Ficció

El passat divendres dia 30 d’abril tingué lloc l’entrega de premis del I Concurs de relats de Ciència-Ficció organitzat pels departaments de Física i Química i Biologia i Geologia de l’IES MANACOR. Els guanyadors de la categoria A foren: En les setmanes vinents podreu...

I Concurs Relats Ciència-Ficció

El passat divendres dia 30 d’abril tingué lloc l’entrega de premis del I Concurs de relats de Ciència-Ficció organitzat pels departaments de Física i Química i Biologia i Geologia de l’IES MANACOR.

Els guanyadors de la categoria A foren:

ciencia-ficcio-31r classificat: Antònia Barceló, Laia Massana, Maria Caldés, Toni Salas, Caterina Font i Martí Llull amb el relat “A mil anys llum de la Terra”

ciencia-ficcio-12n classificat fou Elizabeth Massot Reinoso amb el relat “Colapso tecnológico”

ciencia ficcio-5
 
El guanyador en la categoria B fou:
  • Cosme Adrover Mascaró amb el relat “Guerra dels monstres”

En les setmanes vinents podreu llegir les històries guanyadores a la pàgina web del centre.

Enhorabona a tots!

Miniolimpiada Física i Química

  Els alumnes Guillem Riera i Joan Llull de 4t d’ESO de l’IES MANACOR, varen assistir a la UIB el passat dijous dia 6 de maig per participar a la XVII MINIOLIMPÍADA DE FÍSICA i QUÍMICA A LES ILLES BALEARS. Varen gaudir d’una jornada...

Miniolimpiada Física i Química 2021

Olimpiada fisica

 

Els alumnes Guillem Riera i Joan Llull de 4t d’ESO de l’IES MANACOR, varen assistir a la UIB el passat dijous dia 6 de maig per participar a la XVII MINIOLIMPÍADA DE FÍSICA i QUÍMICA A LES ILLES BALEARS.

Varen gaudir d’una jornada completa de ciència i varen viure una experiència única. Segur que obtindran uns resultats molt satisfactoris. Enhorabona![/dt_sc_one_half]

 

 

Bombers i Ciència

La física i la química eines imprescindibles per als bombers Els alumnes de quart d’ESO i primer de batxillerat de Física i Auímica, han participat en el taller “Bombers i Ciència” impartit per dos professionals del cos de bombers en Toni Jaume i en...

Bombers i Ciència

La física i la química eines imprescindibles per als bombers

Els alumnes de quart d’ESO i primer de batxillerat de Física i Auímica, han participat en el taller “Bombers i Ciència” impartit per dos professionals del cos de bombers en Toni Jaume i en Llorenç Riera.

Els alumnes han pogut comprovar que els coneixements adquirits a la matèria tenen la seva importància a la vida quotidiana.

 

 

Aneu a la barra d'eines