Física i Química

FUSTER LLULL, PERE JOAN
Tutoria 1r Batx. C

Dimecres 11:15

GELABERT CERDÀ, CRISTINA
 

Divendres 9:50

LLULL DARDER, PILAR
Cap departament

Dimecres 13:05

MESTRES JUNQUE, PAU
 

Dilluns 12:10

NICOLAU LLULL, MANEL
 

Dijous 11:15

SIMO SUÑER, JOAN JAUME
Cap d’estudis adjunt ESO

Divendres 9:50

Notícies del Departament

olimpiades-1

Svetlana Khaustova, Asmaa Chtioui i Arnau Tortella, alumnes de 4rt ESO B, participaren el dijous 12 de maig a les miniolímpiades de ciències que estaven organitzades des de la UIB i que es feien al campus de la Universitat de les Illes Balears. Iniciaren...

Miniolimpiada Biologia i Física/Química 2022

Svetlana Khaustova, Asmaa Chtioui i Arnau Tortella, alumnes de 4rt ESO B, participaren el dijous 12 de maig a les miniolímpiades de ciències que estaven organitzades des de la UIB i que es feien al campus de la Universitat de les Illes Balears.

olimpiades-1Iniciaren a les 9:30 amb la V miniolímpiada de biologia i geologia a la sala d’actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos per a continuar a les 11:30 amb la XVIII miniolímpiada de física i química a la sala 1 de l’edifici de Mateu Orfila.

Les dues proves estaven formades per qüestions tipus test i problemes de física i química.

olimpiades-2S’acabà la jornada fent una passejada per la “Fira de la Ciència per a tothom ” que organitza la UIB els dies 12, 13 i 14 de maig.

Un dels objectius és estimular l’interès i l’accessibilitat a la ciència a l’alumnat de secundària de les Illes Balears

 

experimenta 22

GAUDEIX AMB L’EXPERIMENTA, LA FIRA DE LA CIÈNCIA DE L’IES MANACOR El dimecres 30 de març, de cinc a vuit de l’horabaixa la fira estarà oberta al públic en general

Experimenta 2022

GAUDEIX AMB L’EXPERIMENTA, LA FIRA DE LA CIÈNCIA DE L’IES MANACOR

El dimecres 30 de març, de cinc a vuit de l’horabaixa la fira estarà oberta al públic en general Llegir més

IMG-0543b

El passat dilluns, 15 de novembre, es lliuraren els premis del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears. L’objectiu d’aquests premis d’investigació és fomentar entre la joventut de les Illes Balears l’esperit de recerca i la creativitat en els diferents àmbits del...

Lliurament de Premis Consell Social de la UIB

El passat dilluns, 15 de novembre, es lliuraren els premis del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears.

IMG-0543bL’objectiu d’aquests premis d’investigació és fomentar entre la joventut de les Illes Balears l’esperit de recerca i la creativitat en els diferents àmbits del coneixement humà, col·laborar a difondre la importància dels estudis universitaris, i facilitar la coneixença de la Universitat de les Illes Balears entre els alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior de formació professional.  

La nostra exalumna de la 1a promoció del Batxillerat Internacional, Neus Lliteras Rosselló, amb el treball: “Cálculo y estudio de las diferencias fisicoquímicas de distintos quesos mahoneses”, en resultà guanyadora en la categoria de Ciències d’aquesta 15a convocatòria. Pilar Llull, professora del departament de Física i Química de l’IES Manacor, sota el mestratge de la qual havia estat guiada na Neus i davant la impossibilitat d’aquesta de poder-hi ser, assistí a l’acte. 

Enhorabona Neus i Pilar per aquest guardó!

Olimpiada-21

Alumnes de l’IES MANACOR premiats a la Miniolimpíada de Física i Química de la UIB. El nostre centre està d’enhorabona. Els dos representants de l’IES MANACOR: Joan Llull Ferrer i Guillem Riera Febrer han obtingut uns resultats excel·lents. En Joan ha aconseguit una molt...

Premis Miniolimpiada Física i Química 2021

Alumnes de l’IES MANACOR premiats a la Miniolimpíada de Física i Química de la UIB.

El nostre centre està d’enhorabona. Els dos representants de l’IES MANACOR: Joan Llull Ferrer i Guillem Riera Febrer han obtingut uns resultats excel·lents.

En Joan ha aconseguit una molt meritòria quarta posició en la classificació individual i en la representació conjunta de centres l’IES MANACOR ha quedat tercer classificat de les Illes Balears.

Olimpiada-21-2 Olimpiada-21-1

Enhorabona als alumnes, famílies i professorat!

I Concurs relats Ciència Ficció (2)

El passat divendres dia 30 d’abril tingué lloc l’entrega de premis del I Concurs de relats de Ciència-Ficció organitzat pels departaments de Física i Química i Biologia i Geologia de l’IES MANACOR.  

Relats guanyadors. Concurs Ciència-Ficció

El passat divendres dia 30 d’abril tingué lloc l’entrega de premis del I Concurs de relats de Ciència-Ficció organitzat pels departaments de Física i Química i Biologia i Geologia de l’IES MANACOR.

Relat guanyador Categoria A

Relat guanyador Categoria B