Física i Química

BARRADO GALMÉS, JOAN DAVID
 

Dimecres a les 8:55h

FUSTER LLULL, PERE JOAN
Tutoria 1r Batx. A

Divendres a les 9:50h

LLULL DARDER, PILAR
Cap departament

Divendres a les 13:05h

MOLINAS SASTRE, CARME
Tutoria 2n ESO E

Dimecres a les 11:15h

NICOLAU LLULL, MANEL
Adjunt Secretari

Divendres a les 12:10h

POL BARCELÓ, CATALINA
 

Dijous a les 8:55h

SIMO SUÑER, JOAN JAUME
Cap d’estudis adjunt ESO

Divendres a les 9:50h

Notícies del Departament

Olimpiada-21

Alumnes de l’IES MANACOR premiats a la Miniolimpíada de Física i Química de la UIB. El nostre centre està d’enhorabona. Els dos representants de l’IES MANACOR: Joan Llull Ferrer i Guillem Riera Febrer han obtingut uns resultats excel·lents. En Joan ha aconseguit una molt...

Premis Miniolimpiada Física i Química 2021

Alumnes de l’IES MANACOR premiats a la Miniolimpíada de Física i Química de la UIB.

El nostre centre està d’enhorabona. Els dos representants de l’IES MANACOR: Joan Llull Ferrer i Guillem Riera Febrer han obtingut uns resultats excel·lents.

En Joan ha aconseguit una molt meritòria quarta posició en la classificació individual i en la representació conjunta de centres l’IES MANACOR ha quedat tercer classificat de les Illes Balears.

Olimpiada-21-2 Olimpiada-21-1

Enhorabona als alumnes, famílies i professorat!

I Concurs relats Ciència Ficció (2)

El passat divendres dia 30 d’abril tingué lloc l’entrega de premis del I Concurs de relats de Ciència-Ficció organitzat pels departaments de Física i Química i Biologia i Geologia de l’IES MANACOR.  

Relats guanyadors. Concurs Ciència-Ficció

El passat divendres dia 30 d’abril tingué lloc l’entrega de premis del I Concurs de relats de Ciència-Ficció organitzat pels departaments de Física i Química i Biologia i Geologia de l’IES MANACOR.

Relat guanyador Categoria A

Relat guanyador Categoria B

 

I Concurs relats Ciència Ficció

El passat divendres dia 30 d’abril tingué lloc l’entrega de premis del I Concurs de relats de Ciència-Ficció organitzat pels departaments de Física i Química i Biologia i Geologia de l’IES MANACOR. Els guanyadors de la categoria A foren: En les setmanes vinents podreu...

I Concurs Relats Ciència-Ficció

El passat divendres dia 30 d’abril tingué lloc l’entrega de premis del I Concurs de relats de Ciència-Ficció organitzat pels departaments de Física i Química i Biologia i Geologia de l’IES MANACOR.

Els guanyadors de la categoria A foren:

ciencia-ficcio-31r classificat: Antònia Barceló, Laia Massana, Maria Caldés, Toni Salas, Caterina Font i Martí Llull amb el relat “A mil anys llum de la Terra”

ciencia-ficcio-12n classificat fou Elizabeth Massot Reinoso amb el relat “Colapso tecnológico”

ciencia ficcio-5
 
El guanyador en la categoria B fou:
  • Cosme Adrover Mascaró amb el relat “Guerra dels monstres”

En les setmanes vinents podreu llegir les històries guanyadores a la pàgina web del centre.

Enhorabona a tots!

Miniolimpiada Física i Química

  Els alumnes Guillem Riera i Joan Llull de 4t d’ESO de l’IES MANACOR, varen assistir a la UIB el passat dijous dia 6 de maig per participar a la XVII MINIOLIMPÍADA DE FÍSICA i QUÍMICA A LES ILLES BALEARS. Varen gaudir d’una jornada...

Miniolimpiada Física i Química 2021

Olimpiada fisica

 

Els alumnes Guillem Riera i Joan Llull de 4t d’ESO de l’IES MANACOR, varen assistir a la UIB el passat dijous dia 6 de maig per participar a la XVII MINIOLIMPÍADA DE FÍSICA i QUÍMICA A LES ILLES BALEARS.

Varen gaudir d’una jornada completa de ciència i varen viure una experiència única. Segur que obtindran uns resultats molt satisfactoris. Enhorabona![/dt_sc_one_half]

 

 

Bombers i Ciència

La física i la química eines imprescindibles per als bombers Els alumnes de quart d’ESO i primer de batxillerat de Física i Auímica, han participat en el taller “Bombers i Ciència” impartit per dos professionals del cos de bombers en Toni Jaume i en...

Bombers i Ciència

La física i la química eines imprescindibles per als bombers

Els alumnes de quart d’ESO i primer de batxillerat de Física i Auímica, han participat en el taller “Bombers i Ciència” impartit per dos professionals del cos de bombers en Toni Jaume i en Llorenç Riera.

Els alumnes han pogut comprovar que els coneixements adquirits a la matèria tenen la seva importància a la vida quotidiana.

 

 

coet-3

Els alumnes de l’IES Manacor llancen el seu coet. Els alumnes de segon i tercer d’ESO que cursen la optativa de Fiquem-nos al laboratori i els alumnes de quart d’ESO de ciències aplicades han posat en pràctica els seus coneixements de física, dissenyant, fabricant...

Els alumnes llancen el seu coet

Els alumnes de l’IES Manacor llancen el seu coet.

Els alumnes de segon i tercer d’ESO que cursen la optativa de Fiquem-nos al laboratori i els alumnes de quart d’ESO de ciències aplicades han posat en pràctica els seus coneixements de física, dissenyant, fabricant i llençant els seus propis coets d’aigua.

D’aquesta manera han pogut comprovar la tercera llei de Newton: Principi d’acció i reacció.

coets-1
coets-2

 

Aneu a la barra d'eines