Search
Close this search box.

La Re-Evolució Feminina

Els tallers porten com a títol Re-Evolució femenina, i son a càrrec de la companyia Ennigulart – Laboratori creatiu.

Una proposta de taller per apropar a l’alumnat al feminisme a partir de la mirada de la creativitat.

Amb aquesta activitat es proposa una mirada cap al feminisme des de l’art fet per artistes contemporànies, diferenciant entre l’art fet per dones i l’art feminista, que pretén alterar els valors establerts per fixar les bases d’una nova manera de veure el món.

Coneixerem la feina de dones artistes, moltes d’elles “millennials”, que fan front a lo establert i fan feina per aconseguir un lloc millor per a les dones des de poètiques diverses.

Treballarem sobre 15 artistes que amb la seva feina aborden la problemàtica de la desigualtat de gènere amb creativitat, humor, ironia, llibertat…

Moltes d’elles treballen des de la il.lustració i el còmic, i estan molt presents a la publicitat i les xarxes socials: Lara Lars, Paula Bonet, Maria Hesse, Amalia Torres, Sara Fratini, Carol Rosetti, Blanca Gervilla, Raquel Riva Rossy, Rocio Salazar, Flavita Banana, entre d’altres.

Tracten temes com el “bodypositib”, la igualtat, les relacions sentimentals, el canvi de rols, els estereotips de gènere, la sororitat, la llibertat, la sexualitat i la seva diversitat, el “free blending”…