Search
Close this search box.

Juny 2023

Aquest mes de juny, una mica estrany entre la calor i l’aigua i just abans de les vacances, arriben les darreres novetats de la Biblioteca:

Guardians de la nit (7)

Continuam amb la col·lecció Guardians de la nit ,de Koyoharu Gotouge i editat per Norma. Ja arriba al volum 7 amb noves històries dels caçadimonis.

Sota l’empara de la Shinobu, un dels pilars del Cos, en Tanjirô i companyia aconsegueixen guarir-se de les ferides i aprendre els secrets de la concentració total constant. Llavors, una nova missió els du a l’anomenat “tren infinit” on, amb l’ajut d’en Rengoku, el pilar de les flames, eliminen un dimoni que s’havia amagat al comboi… o això es pensen ells, ja que en realitat es troben tots atrapats en un son que els ha induït el dimoni Enmu…

Trobaran la manera d’escapar-se d’aquesta difícil situació?

El món de Sofia

A més, aquest mes ens hem enganxat a la lletra i al dibuix.

El món de Sofia, la novel·la convertida ja en un best-seller de lectura obligada, ara el podeu trobar a la Biblioteca en format novel·la gràfica, editat per Edicions 62, escrita per Jostein Gaarder i adaptada per Vicent Zaibus i Nicoby.

Alberto Knox és un misteriós i extraordinari professor de filosofia que explica a Sofia Amundsen, una nena de quinze anys, la vida i l’obra dels grans pensadors de la història. Des dels presocràtics fins a Sartre, passant per Plató, Aristòtil, Jesús, sant Agustí, Galileu, Descartes, Hume, la Il·lustració, Kant, el Romanticisme, Hegel, Marx, Darwin o Freud, tots participaran del viatge que emprendrà Sofia pel món de les idees