Search
Close this search box.

Febrer 2023

Us presentam les novetats d’aquest mes:

 

Els guardians de la nit 3 i 4

Continuam amb la saga manga de Koyoharu Gotouge sobre en Tanjirô Kamado, un noi jove i amable amb un excel·lent olfacte que viu amb la seva família, la mare i cinc germans, a les muntanyes i es guanya la vida venent carbó vegetal.

Però la seva vida canvia, quan en tornar a casa després d’haver anat al poble a vendre’n, es troba amb la seva família assassinada, només la seva germana Nezuko ha sobreviscut, però greument ferida.

Tot fent camí cap al poble, amb la neu omnipresent, la Nezuko es desperta i esdevé un dimoni, uns éssers que per ell formaven part d’històries sense credibilitat. En aquests moments de confusió, apareix algú disposat a matar la Nezuko. És un caçadimonis, però amb el que s’esdevé veu que en Tanjirô i la convertida Nezuko són especials, no en va la noia conserva part de la humanitat to protegint el seu germà. Així que aquest caçadimonis, en Giyû Tomioka els envia amb en en Sakonji Urokodaki que viu al mont Sagiri.

Començarà una nova etapa en les seves vides on en Tanjirô tindrà com a objectiu trobar una cura per la seva germana i venjar-se del dimoni que ha capgirat la seves vides.

El guardians de la nit són dues novetats del mes de febrer del 2023 publicades a Norma Editoral.

La meva primera guia feminista:

Ana Polo, guionista, periodista, humorista i 50% del podcast “Oye Polo” sempre ha utilitzat l’humor per reivindicar els temes que indignen a la seva generació, especialment en el feminisme i el moviment LGTBIQ+.

Així, ha escrit el seu primer llibre: una introducció al feminisme perfecte pels joves d’avui en dia. Una guia de feminisme imprescindible per a nines, nins, pares i mares!

La meva primera guia feminista és un llibre publicat per la Galera Editorial.