Search
Close this search box.

Març 2023

Un mes, un llibre.
Per aquest mes de març, hem considerat que poden ser del vostre interès, els següents títols, que trobareu a la biblioteca:

La família Amat, de Tomeu Matamalas

El gato que amaba a los libros , de Sosuke Natsukawa

La família Amat, de Tomeu Matamalas, escriptor manacorí que començà la seva trajectòria literària, ara fa ja vint anys.
Aquesta novel·la és la quarta que publica l’autor, i amb ella trasllada als lectors a la Mallorca de mitjans del segle XV, concretament l’estiu de 1484, en què tot un seguit de morts violentes sacsejen la família protagonista del títol.
Amb un estil àgil i potent, Matamalas ens apropa a les passions humanes, encara que molt llunyanes, molt properes i actuals.

El gato que amaba los libros, de Sosuke Natsukawa.

Un jove metge i escriptor japonès publicà una obra que vol ser un homenatge als llibres, a les llibreries i a tothom que estimi els llibres. És una història màgica i apassionant envers els llibres.
Un jove solitari i amant dels llibres, en Rintaro, ajuda al seu avi a la llibreria familiar que aquest regenta, fins que un dia, la vida del jove es veu trasbalsada, ja que s’haurà de fer càrrec de la llibreria i, juntament amb un gat, començarà a viure una sèrie de peripècies destinades a salvar llibres que es troben en perill. Durant aquestes aventures, el protagonista madurà, es replantejarà la vida i recuperarà les ganes de viure.
Per altra banda, a l’obra es fa palès l’amor cap als llibres, que són una part imprescindible a la nostra vida.

Als mitjans de comunicació s’ha dit:
  • “De entre los reconocimientos que le supuso a Natsukawa su lanzamiento al mercado editorial se cuentan el Premio de los Libreros de Japón y el Premio Shogakukan de Ficción. En el panorama internacional fue bestseller del Times en Reino Unido y elegido libro favorito de las librerías independientes en Estados Unidos.”
  • «Una fábula mágica sobre el inmenso poder de la lectura.» Corriere di Bologna
  • «Cada vez más gente compra libros online y los lee en un eReader (o escucha audiolibros mientras hace otras tareas), El gato que amaba los libros da a los lectores la oportunidad de ver reflejada su relación con la palabra impresa. Esta conmovedora y original novela nos invita a recordar lo maravilloso que es acurrucarse con un libro y saborear el placer sensorial de pasar las páginas al sumergirse en una buena historia.»Japan Times
Aquí en teniu un tast:

https://www.penguinlibros.com/es/literatura-contemporanea/280135-libro-el-gato-que-amaba-los-libros-9788425359934/fragmento

 

Us desitgem unes bones i venturoses lectures!!