Search
Close this search box.

Gener 2023

Per aquest mes de gener, hem pensat que aquestes dues lectures podrien resultar interessants:

Ràbia, de Sebastià Alzamora

Ciudades de humo, de Joana Marcús

Un home veu la seva vida alterada per la mort, en dues ocasions. Situacions que no comprendrà i que el durà a començar a reflexionar sobre el món en què viu: un lloc aspre, sacsejat per infortunis, que per altra banda es veurà il·luminat per la bellesa o l’amistat.

Aquí en teniu el començament, per si us ve de gust llegir-lo: https://grup62cat.cdnstatics2.com/libros_contenido_extra/49/48509_Rabia.pdf

A continuació, podeu escoltar l’autor com parla de la seva obra: AQUÍ ENLLAÇ YOUTUBE en una entrevista feta per la revista cultural Núvol. El digital de cultura

De Trilogía Fuego s’ha adquirit el primer llibre titulat Ciudades de humo, de Joana Marcús, publicat per l’editorial Cross Books.

Més endavant es completarà aquesta trilogia.

En aquest fenomen literari de masses que tant crida l’atenció, trobareu una història relacionada amb la ciència ficció de caire juvenil.

Quant a l’autora va començar a escriure molt jove, animada per la seva professora. Cosa que la feia sentir-se feliç i li servia de distracció. Per a ella, escriure era un entreteniment.

Apart podeu consultar l’èxit de l’autora a la darrera Fira del Llibre de Palma https://ib3.org/joana-marcus-un-fenomen-de-masses-a-la-fira-del-llibreç.

 

Trobareu aquestes dues lectures a la Biblioteca del centre.

Animeu-vos a llegir-les!!