Search
Close this search box.

Experimenta 2023

L’IES Manacor ja ho té tot preparat per l’Experimenta 2023. Aquest any serà la setzena edició de la nostra fira de la ciència. Durant tres dies l’institut d’educació secundària es converteix en un centre d’experimentació, on es viu la ciència d’una manera molt especial.

Alumnes d’ESO i de batxillerat es transformen en professors, explicant i realitzant una sèrie d’experiments científics que prèviament han treballat als laboratoris en les assignatures de Física i Química, Biologia i Geologia, Matemàtiques i Tecnologia. Sota la supervisió del professorat es duen a terme un conjunt de pràctiques de laboratori interessants, curioses i sorprenents, que ens ajuden a comprendre millor la realitat que ens envolta.

Aquesta fira de la ciència que l’IES Manacor duu endavant any darrera any és pionera a la nostra comarca, la més visitada i la que té major participació.

Tots els alumnes del centre, l’alumnat de diferents escoles de primària i de secundària de Manacor, Son Macià, Sant Llorenç i Porreres, els familiars i amics dels alumnes i el públic en general, tendran l’oportunitat de gaudir de la ciència d’una manera diferent i divertida.

Alumnes des de cinquè de primària fins a segon de batxillerat i cicles formatius visitaran l’Experimenta els dies 22, 23 i 24 de febrer, durant l’horari lectiu. El dimecres dia 22, de les 17 h a les 20 h, l’institut estarà obert per tal de rebre la visita del públic en general, en una jornada de portes obertes. Hi estau tots convidats.