Search
Close this search box.

Ajuts programes lingüístics 4t ESO – Estiu 2024

Us informem que el 12 de març de 2024 es va publicar al BOIB la resolució en la qual es convoquen els ajuts per a la participació de l’alumnes de 4t d’ESO en els quatre programes d’immersió lingüísitca en llengües estrangeres durant l’estiu del 2024.

El termini de presentació de les sol·licituds és del 13 de març fins el 5 d’abril de 2024, ambdós inclosos.

Les modalitats i el nombre d’ajuts que es convoquen per alumnes de 4t d’ESO són els següents:

Modalitat A (4t curs d’ESO, anglès):
El curs d’immersió lingüística en anglès es realitzarà a Irlanda i/o Regne Unit entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2024. El nombre d’ajuts definitiu, les localitats i dates exactes dels programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres es publicaran a la pàgina web de la Direcció General de Planificació i Gestió Educatives.

Modalitat B (4t curs d’ESO, francès):
El curs d’immersió lingüística en francès es realitzarà a França entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2024. El nombre d’ajuts definitiu, les localitats i dates exactes dels programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres es publicaran a la pàgina web de la Direcció General de Planificació i Gestió Educatives.

Modalitat C (4t curs d’ESO, alemany):
El curs d’immersió lingüística en alemany es realitzarà a Alemanya entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2024. el nombre d’ajuts definitiu, les localitats i dates exactes dels programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres es publicaran a la pàgina web de la Direcció General de Planificació i Gestió Educatives.

Podeu trobar tota la informació sobre la convocatòria al BOIB i en el següent enllaç.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb el Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals a l’adreça següent: spl@dgpice.caib.es.