Notícies

Programa de Millora i Transformació

Divendres 22 de gener va tenir lloc la primera trobada dels dinamitzadors de l’Equip Impulsor de l’IES Manacor.  L’Institut forma part del Programa de Millora i Transformació (PMT) de la Conselleria d’Educació juntament amb altres instituts, i l’objectiu que enguany ens ha proposat és...

Equip Impulsor IES Manacor

Equip ImpulsorDivendres 22 de gener va tenir lloc la primera trobada dels dinamitzadors de l’Equip Impulsor de l’IES Manacor. 

L’Institut forma part del Programa de Millora i Transformació (PMT) de la Conselleria d’Educació juntament amb altres instituts, i l’objectiu que enguany ens ha proposat és formar un equip impulsor.

I així ho hem fet!

El nostre està format  per tots els membres de les diferents comissions i per docents representants de cada família professional.

Aquest, amb creativitat i empatia, serà el motor del nostre claustre per aconseguir un canvi pedagògic i una transformació qualitativa del nostre centre en tots els seus estudis, tenint en compte SEMPRE que l’origen i la finalitat és el creixement personal i acadèmic de tota la Comunitat Educativa.

Sociomentors

Dimecres passat els alumnes sociomentors vàrem anar a les classes de 1r d’ESO a realitzar el taller “La Ciutat Invisible” per prevenir possibles problemes a les xarxes socials. Va ser tot un èxit!!  A partir de dilluns obrirem un consultori a l’aula C008 durant...

Sociomentors

Dimecres passat els alumnes sociomentors vàrem anar a les classes de 1r d’ESO a realitzar el taller “La Ciutat Invisible” per prevenir possibles problemes a les xarxes socials. Va ser tot un èxit!! 

A partir de dilluns obrirem un consultori a l’aula C008 durant el temps del pati els 5 dies de la setmana.

Els sociomentors estarem encantats que vengueu i ajudar-vos a arreglar qualsevol problema que vos preocupi.
 
Primer Trimestre

Els guanyador del concurs d’Aula del primer trimestre son… Els grups de 1rESO C i el grup d’aula UUECO han guanyat el concurs d’aula del primer trimestre . Com a agraïment de la seva bona feina, es va donar ahir un berenar fet per...

Concurs d’Aula. Primer trimestre

Els guanyador del concurs d’Aula del primer trimestre son…

concurs d'aula

Els grups de 1rESO C i el grup d’aula UUECO han guanyat el concurs d’aula del primer trimestre .

Com a agraïment de la seva bona feina, es va donar ahir un berenar fet per la cantina del centre abans del temps del pati.

Pensau que això només és el començament. D’aquí en endavant els membres de la comissió de mediambient continuam passant per les aules valorant-les.

Moltes gràcies als tutors per la seva implicació

Concurs video notícies

La Comissió de Mediambient , en la col·laboració amb els departaments de català, castellà ,llengües estrangeres i biologia, ha posat en marxa el CONCURS NATURA en ACCIÓ 2021 amb el nom de VIDEONOTÍCIES. Els alumnes han d’elaborar una vídeonotícia de màxim 1-1,5 minuts per...

Concurs Natura en Acció 2021

La Comissió de Mediambient , en la col·laboració amb els departaments de català, castellà ,llengües estrangeres i biologia, ha posat en marxa el CONCURS NATURA en ACCIÓ 2021 amb el nom de VIDEONOTÍCIES.

Els alumnes han d’elaborar una vídeonotícia de màxim 1-1,5 minuts per transmetre una problemàtica medioambiental que té lloc a les Illes Balears i quina solució real es pot dur a terme.

La data màxima d’entrega és dia 24 de febrer.

Pot participar-hi grups màxims de 3 alumnes, PERÒ SEMPRE COMPLINT LES RESTRICCIONS COVID POSADES PEL GOVERN DE LES ILLES BALEARS. Si aquestes restriccions no es duen a terme, no es valorarà el treball .

L’objectiu és adonar-se dels problemes medioambientals que hi ha al voltant nostre i quines mesures correctives es podrien fer per minvar els seus efectes.

concurs videonotícies

Més aparcabicis a l'IES Manacor

Els alumnes del mòdul de mecanització de la branca d’automoció , amb la col·laboració del professor Jaume Ginard, varen dissenyar i soldar el nou aparcabicis del centre , que es va muntar devora la cantina . L’objectiu de tenir un nou aparcabicis és incentivar...

Mes aparcabicis a l’IES Manacor

aparcabicis-2Els alumnes del mòdul de mecanització de la branca d’automoció , amb la col·laboració del professor Jaume Ginard, varen dissenyar i soldar el nou aparcabicis del centre , que es va muntar devora la cantina .

L’objectiu de tenir un nou aparcabicis és incentivar a l’alumnat i al professorat de venir al centre en bicicleta i poder fermar-la sense problemes.

Moltes gràcies

Aneu a la barra d'eines