Notícies

Inici de curs 02

Dates provisionals de l’inici de curs 21/22 Si hi ha canvis es publicaran a aquesta mateixa notícia

Inici Curs 21/22

Dates provisionals de l’inici de curs 21/22

Si hi ha canvis es publicaran a aquesta mateixa notícia

Inici curs 21:22

patates

L’actriu manacorina i alumna de l’IES Manacor Francesca Duran Suñer rep la menció especial del jurat als premis Buero de teatre jove a nivell estatal per la seva interpretació de Lourdes a l’obra Red Pontiac “patates”. El passat dia 29 de juny, als “teatros...

Premi Buero 2021

L’actriu manacorina i alumna de l’IES Manacor Francesca Duran Suñer rep la menció especial del jurat als premis Buero de teatre jove a nivell estatal per la seva interpretació de Lourdes a l’obra Red Pontiac “patates”.

El passat dia 29 de juny, als “teatros del Canal” de Madrid, es va celebrar la gala d’entrega dels premis Buero de teatre jove que cada any organitza la fundació Coca Cola per a la promoció del teatre dins els joves.

Llegir més

ies_entrada_darrera_2

Aquí teniu els llistats per cursos (ESO) de les matèries (troncals, específiques i de lliure elecció) a les que estau matriculats. Si no heu entrat a algunes de les matèries que havíeu sol.licitat segurament és perquè la matèria no s’ha pogut oferir o perquè...

Llistat matèries específiques, troncals i lliure elecció a ESO. Curs 21/22

Aquí teniu els llistats per cursos (ESO) de les matèries (troncals, específiques i de lliure elecció) a les que estau matriculats.

Si no heu entrat a algunes de les matèries que havíeu sol.licitat segurament és perquè la matèria no s’ha pogut oferir o perquè ja està plena.

Hi ha casos que surten en blanc, això és degut a alguns d’aquests casos:

  • No heu entregat el full de matrícula
  • Estau pendents de setembre
  • Estau a qualque programa (PMAR, FPB o altres)

Si detectau errades, teniu dubtes,  o voleu fer qualsevol consulta o canvi, per favor, posau-vos en contacte amb prefectura d’estudis i intentarem solucionar-ho el més aviat possible.

Gràcies i bon estiu a tots!!

1r ESO

2n ESO

3r ESO

4t ESO

Llicències digitals i llibres segona ma

El dimecres dia 7 de juliol de 9.30 a 13.30 vendran alguns representants d’IDDINK per ajudar a les famílies de l’IES Manacor amb la compra de les llicències dels llibres digitals i amb la gestió dels ecoBooks. Les famílies podeu passar pel centre de...

Llicències digitals i compra llibres segona ma

El dimecres dia 7 de juliol de 9.30 a 13.30 vendran alguns representants d’IDDINK per ajudar a les famílies de l’IES Manacor amb la compra de les llicències dels llibres digitals i amb la gestió dels ecoBooks.
Les famílies podeu passar pel centre de 9.30 a 13.30. 

603 cc i cv junts

bookface 21-22

Dia 18 de juny es va fer el lliurament dels premis del II Concurs Bookface organitzar per el Departament de Castellà i la Biblioteca. Els premis els va entregar el President de l’APIMA. Varen participar alumnes de 3r i 4t de ESO, cal destacar la molt bona...

II Concurs Bookface

Dia 18 de juny es va fer el lliurament dels premis del II Concurs Bookface organitzar per el Departament de Castellà i la Biblioteca. Els premis els va entregar el President de l’APIMA.

Varen participar alumnes de 3r i 4t de ESO, cal destacar la molt bona participació i la creativitat dels treballs presentats.

Enhorabona a tots i vos esperam l’any que ve per la pròxima convocatòria.

Bon estiu i moltes gràcies a tots.

 

Primer Premi
bookface-7 bookface-5 

 

Segon premi
bookface-8 bookface-6

 

Tercer premi
bookface-9 bookface-2

 

Aneu a la barra d'eines