Notícies

2

  Els alumnes de Cultura Audiovisual s’han manifestat en contra de la violència de gènere realitzant una sèrie de fotografies. Cada grup d’alumnes ha reflexionat sobre el tema i ha cercat la manera d’expressar amb imatges les seves propostes. Per aconseguir-ho, han posat en...

25N – Jornades contra la violència de gènere

 

Els alumnes de Cultura Audiovisual s’han manifestat en contra de la violència de gènere realitzant una sèrie de fotografies.

Cada grup d’alumnes ha reflexionat sobre el tema i ha cercat la manera d’expressar amb imatges les seves propostes.

Per aconseguir-ho, han posat en pràctica continguts de l’assignatura com composició, enquadrament i missatge connotatiu de la imatge.

25N

Aquest 25N i cada dia de l’any, l’IES MANACOR manifestem el nostre rebuig per la violència vers les dones. Hem volgut representar-ho mitjançant una performance recordant totes les dones mortes durant el 2021. ENS VOLEM VIVES!  

25 N. Curs 2021/22

Aquest 25N i cada dia de l’any, l’IES MANACOR manifestem el nostre rebuig per la violència vers les dones.

Hem volgut representar-ho mitjançant una performance recordant totes les dones mortes durant el 2021.

ENS VOLEM VIVES!

 

son coletes-1

Els passats 18 i 19 de novembre els cinc grups de 4t d’ESO de l’IES Manacor visitàrem l’excavació que s’està portant a terme a la fossa comuna de la Guerra Civil al cementiri de Son Coletes (a Manacor).

Visita a Son Coletes

Els passats 18 i 19 de novembre els cinc grups de 4t d’ESO de l’IES Manacor visitàrem l’excavació que s’està portant a terme a la fossa comuna de la Guerra Civil al cementiri de Son Coletes (a Manacor). Llegir més

IMG-0543b

El passat dilluns, 15 de novembre, es lliuraren els premis del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears. L’objectiu d’aquests premis d’investigació és fomentar entre la joventut de les Illes Balears l’esperit de recerca i la creativitat en els diferents àmbits del...

Lliurament de Premis Consell Social de la UIB

El passat dilluns, 15 de novembre, es lliuraren els premis del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears.

IMG-0543bL’objectiu d’aquests premis d’investigació és fomentar entre la joventut de les Illes Balears l’esperit de recerca i la creativitat en els diferents àmbits del coneixement humà, col·laborar a difondre la importància dels estudis universitaris, i facilitar la coneixença de la Universitat de les Illes Balears entre els alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior de formació professional.  

La nostra exalumna de la 1a promoció del Batxillerat Internacional, Neus Lliteras Rosselló, amb el treball: “Cálculo y estudio de las diferencias fisicoquímicas de distintos quesos mahoneses”, en resultà guanyadora en la categoria de Ciències d’aquesta 15a convocatòria. Pilar Llull, professora del departament de Física i Química de l’IES Manacor, sota el mestratge de la qual havia estat guiada na Neus i davant la impossibilitat d’aquesta de poder-hi ser, assistí a l’acte. 

Enhorabona Neus i Pilar per aquest guardó!

2

Durant el mes de novembre s’està realitzant un taller de Primers Auxilis que rebrà tot l’alumnat d’ESO, primer de Batxiller i FP bàsica, per dotar d’uns coneixements bàsics per a realitzar les primeres mesures d’auxili en cas d’accident, ictus o infart.El taller es duu...

Taller Primers Auxilis

Durant el mes de novembre s’està realitzant un taller de Primers Auxilis que rebrà tot l’alumnat d’ESO, primer de Batxiller i FP bàsica, per dotar d’uns coneixements bàsics per a realitzar les primeres mesures d’auxili en cas d’accident, ictus o infart.
El taller es duu a terme amb la col·laboració de l’APIMA.
Aquesta formació la realitzen voluntaris de diferents centres de salut (Miquel Àngel Más, Joana M. Cobo, Marian Guerrero, Isa Orell i M. Bel Pastor)

1

Na Sara Fernández (del taller d’ennigulart) i n’Eloy Maza (coach&trainer) feren un taller pels tercers d’ESO i l’aula UEECO, amb la col·laboració de l’APIMA, per treballar les emocions derivades de la situació actual pandèmica mitjançant dinàmiques de grup i propostes artístiques. Va ser un...

Taller Reset

Na Sara Fernández (del taller d’ennigulart) i n’Eloy Maza (coach&trainer) feren un taller pels tercers d’ESO i l’aula UEECO, amb la col·laboració de l’APIMA, per treballar les emocions derivades de la situació actual pandèmica mitjançant dinàmiques de grup i propostes artístiques.

Va ser un espai on practicar estratègies per gestionar l’estrès, compartir, gaudir i carregar les piles!

Aneu a la barra d'eines