Notícies

calendariosetembre

Calendari Setembre 2017

Calendari Setembre 2017. IES Manacor

Entrega de notes
4 de setembre a les 18.00h.

Entrega notes 2n Batxillerat.

Dates selectivitat (PBAU) 6, 7 i 8 de setembre

7 de setembre a les 9.00h.

Entrega de notes resta de cursos

Jornada Acollida
13 setembre

Lloc: SALA MAGNA

CURS Hora d’inici
1r ESO 8.30h
2n ESO 8.45h
3r ESO 9.00h
4t ESO 9.30h
BATXILLERAT 10.00h

A partir de les 11.15h començaran les activitats lectives i finalitzaran a les 14.00h.

ies_entrada_darrera_2

Dia 13 de setembre es farà la jornada d’acollida per ESO i Batxillerat. Lloc: SALA MAGNA CURS Hora d’inici 1r ESO 8.30h 2n ESO 8.45h 3r ESO 9.00h 4t ESO 9.30h BATXILLERAT 10.00h A partir de les 11.15h començaran les activitats lectives i finalitzaran...

Jornada Acollida ESO i Batxillerat

Dia 13 de setembre es farà la jornada d’acollida per ESO i Batxillerat.

Lloc: SALA MAGNA

CURS Hora d’inici
1r ESO 8.30h
2n ESO 8.45h
3r ESO 9.00h
4t ESO 9.30h
BATXILLERAT 10.00h

A partir de les 11.15h començaran les activitats lectives i finalitzaran a les 14.00h.

L’Equip Directiu

M.Puigserver al CENEAM

L’IES MANACOR AL III SIMPOSIO «ESCUELAS HACIA LA SOSTENIBILIDAD» La coordinadora de Medi Ambient de l’IES MANACOR i professora de Biologia i Geologia al mateix centre, Margalida Puigserver, ha assistit al III Simposio de Profesorado «Escuelas hacia la Sostenibilidad» que s’ha dut a terme...

III SIMPOSIO «Escuelas hacia la sostenibilidad»

L’IES MANACOR AL III SIMPOSIO «ESCUELAS HACIA LA SOSTENIBILIDAD»

La coordinadora de Medi Ambient de l’IES MANACOR i professora de Biologia i Geologia al mateix centre, Margalida Puigserver, ha assistit al III Simposio de Profesorado «Escuelas hacia la Sostenibilidad» que s’ha dut a terme els passats 3, 4 i 5 de juliol al CENEAM (Centro Nacional de Educación Ambiental) a Valsaín, Segovia. El nostre centre va ser un dels pocs escollits per a representar-hi les Illes Balears.

M.Puigserver durant la roda d e preguntes de l'exposicióAquest congrés ha estat organitzat per la xarxa estatal ESenRED del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, en la qual estam integrats a l’IES Manacor com a centre participant en el Programa de Centres Ecoambientals de la conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca i la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.

La xarxa ESenRED engloba un total de 2700 centres d’educació no universitària i un total de 1.025.000 alumnes. Facilita les trobades, l’intercanvi, la col·laboració i la difusió d’accions, materials i idees entre les diferents subxarxes participants. Així mateix, promou la reflexió, l’avaluació i la innovació sobre la pròpia pràctica dels centres participants.

Vista general Simposi
M.Puigserver al CENEAM

 

La coordinadora del nostre centre va presentar l’experiència “Fira de Medi Ambient 2017. Canvi Climàtic-És hora d’actuar”: Na Margalida va explicar que aquesta és la onzena edició d’aquesta Fira que ha esdevingut ja una tradició al nostre centre. És necessari destacar el paper de l’APIMA de l’IES Manacor i cal agrair també la col·laboració econòmica que cada any realitza l’APIMA en aquesta activitat.

La presentació de Margalida Puigserver va ser tot un èxit!

ies_entrada_darrera_2

Ja podeu consultar les matèries específiques, troncals i de lliure elecció que se vos han assignat. Les llistes estaran penjades al tauló d’anuncis de l’IES i també les podeu consultar aquí. Si no vos trobau a la llista, per favor, passau per les oficines...

Llistat materies específiques, troncals i lliure elecció. Curs 17/18

Ja podeu consultar les matèries específiques, troncals i de lliure elecció que se vos han assignat. Les llistes estaran penjades al tauló d’anuncis de l’IES i també les podeu consultar aquí.

Si no vos trobau a la llista, per favor, passau per les oficines del centre a formalitzar la matrícula. Si detectau errades, podeu venir a parlar amb els caps d’estudis durant aquest mes de juliol per tal que poguem solucionar-ho.

Bon estiu a tots!!!

Anuari 2016-2017

SOM COM SOM A l’IES Manacor SOM MOLTS. Ha passat un altre any i uns se’n van i n’hi ha d’altres que arribaran de nous. I encara així, SOM. Per nosaltres, ÉSSER-HI és educar en coneixements, actituds i valors, tot integrant als nouvinguts, donar...

Anuari 16/17

SOM COM SOM

A l’IES Manacor SOM MOLTS. Ha passat un altre any i uns se’n van i n’hi ha d’altres que arribaran de nous. I encara així, SOM.

Per nosaltres, ÉSSER-HI és educar en coneixements, actituds i valors, tot integrant als nouvinguts, donar una formació que fomenti la curiositat, l’esperit crític i l’autonomia dels nostres alumnes per preparar-los per estudis posteriors o pel món laboral.

Al nostre centre, volem construir un model participatiu i humà i per això no volem renunciar en cap moment a la part més humana, al contacte directe entre alumnes, famílies i professorat. L’IES Manacor vol SER un centre que continua lluitant cada dia per oferir un ensenyament personalitzat i de qualitat i que, a més, ofereix unes possibilitats d’aprenentatge molt diverses a un conjunt d’alumnes amb característiques i expectatives molt diferents.

“El mestre ensenya més amb el que ÉS que amb el que diu.”

Soren Kierkegaard

Llegir més

matilda trailer

IES MANACOR: LLUMS, CÀMERA, ACCIÓ! Per vuitè any consecutiu l’IES Manacor presenta la producció cinemàtografica anual en llengua anglesa emmarcada dins el projecte Lights, Camera, Action. La idea que sorgeix de la professora i cap d’estudis Marisa Reyes s’ha convertit a dia d’avui en...

Pel·lícula Matilda. IES Manacor 2017

IES MANACOR: LLUMS, CÀMERA, ACCIÓ!

Per vuitè any consecutiu l’IES Manacor presenta la producció cinemàtografica anual en llengua anglesa emmarcada dins el projecte Lights, Camera, Action. La idea que sorgeix de la professora i cap d’estudis Marisa Reyes s’ha convertit a dia d’avui en un film de llarga durada d’uns 60 minuts.

Llegir més

Aneu a la barra d'eines