Notícies

calavarques

Neteja Cala Varques

El darrer dimarts 23 de Maig els alumnes de Tercer d’ESO participaren al projecte de la Comunitat Europea Let’s Clean Europe, organitzat des de el grup de Mediambiental de l’institut.

La Conselleria va posar els dos busos, 3 monitores de l’empresa GRAM, guants, bosses de fems i va obsequiar als alumnes amb una gorra. L’ajuntament de Manacor posteriorment va recollir el fems.

Varen recollir un total de 54,3 kg de fems ( plàstic, cartó, ferralla i vidre) sobre tot al camí, gràcies a la bona voluntat de molts alumnes que es ficaven dins les mates del camí per a trobar fems,,, i vaja si en trobaven!!!!!!. A la platja recolliren el micro-plàstic que és el més perjudicial pels animals marins, en total 19 kg recollits a la platja.

Després gaudiren de la platja i de la mar prenent un bany a Cala Varques.

Una excursió perfecte i encoratjadora!!!!!.

SONY DSC

Fira Medi Ambient 2017 “CANVI CLIMÀTIC – ÉS HORA D’ACTUAR” Els passats 3 i 4 de maig s’ha duit a terme la Fira de Medi Ambient de l’IES Manacor. Aquesta és una activitat que va néixer amb l’objectiu de fomentar la cultura medi ambiental...

Fira Medi Ambient 2017

Fira Medi Ambient 2017

“CANVI CLIMÀTIC – ÉS HORA D’ACTUAR”

Els passats 3 i 4 de maig s’ha duit a terme la Fira de Medi Ambient de l’IES Manacor. Aquesta és una activitat que va néixer amb l’objectiu de fomentar la cultura medi ambiental i potenciar la defensa del medi, augmentant el coneixement d’aspectes ambientals que afecten la salut, el planeta i la qualitat de vida. Després de 12 anys duent-se a terme, la Fira de Medi Ambient ja ha esdevingut tradició en el nostre centre. Llegir més

primers auxilis 01

El passat dimarts, 16 de maig, els alumnes d’algunes especialitats de Formació Professional del torn de capvespre varen poder participar del Taller de Primers Auxilis que organitza anualment el departament de FOL (Formació i Orientació Laboral) de l’IES Manacor. Aquest taller el varen dur...

Taller Primers Auxilis

El passat dimarts, 16 de maig, els alumnes d’algunes especialitats de Formació Professional del torn de capvespre varen poder participar del Taller de Primers Auxilis que organitza anualment el departament de FOL (Formació i Orientació Laboral) de l’IES Manacor. Aquest taller el varen dur a terme dues infermeres del Centre de Salut de Manacor, Imma i Dolors, que de manera voluntària ofereixen aquests tallers als centres educatius per poder mostrar a l’alumnat participant com actuar davant casos d’emergència, centrant-se en la pràctica de la reanimació cardiopulmonar.

primers auxilis 01

El primer grup que va participar varen ser els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes microinformàtics i xarxes, el segon torn va ser pels alumnes de Grau Superior de Publicitat i màrqueting conjuntament amb els alumnes de Grau Mitjà d’Electromecànica de vehicles automòbils, i la darrera sessió va ser per a l’alumnat del Grau Mitjà de Carrosseria i del Grau Superior d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa.

Durant el taller, l’alumnat va poder posar en pràctica la RCP (reanimació cardiopulmonar) amb el maniquí ‘Little Anne’ del departament de FOL. Així mateix, també ens varen explicar com realitzar la maniobra de Hemlich, en cas d’ennuegament.

primers auxilis 02Des d’aquí volem donar les gràcies a Imma i Dolors per la seva voluntarietat i per fer-nos arribar d’una manera tan pràctica i clara aquest tipus de coneixements que a un moment determinat poden salvar vides. També donar les gràcies a Joan Barceló del departament de FOL, per fer les gestions, al professor Alfons López-Olivas per organitzar les sessions, i al professor Joan Nigorra per la seva participació i per les fotografies. I sobretot, moltes gràcies a l’alumnat que va participar per l’interès, motivació i participació durant la sessió.

Aina Sorell, professora del Departament de Formació i Orientació Laboral.

 

 

 

Batx Portes Obertes01

El proper dijous dia 25 de maig a les 20.00 l’IES Manacor torna obrir les seves portes. Aquesta vegada als pares dels futurs alumnes de Batxillerat. Es presentaran els tutors i es donarà informació de les diferents assignatures. També es podran visitar les nostres...

Portes Obertes Batxillerat

El proper dijous dia 25 de maig a les 20.00 l’IES Manacor torna obrir les seves portes. Aquesta vegada als pares dels futurs alumnes de Batxillerat.
Es presentaran els tutors i es donarà informació de les diferents assignatures. També es podran visitar les nostres instal.lacions. Llegir més

Aneu a la barra d'eines