Ciències Naturals

BAUÇA GARCIAS, FRANCESCA
Coord. Convivència/
Tutoria 1r ESO A

Dimecres a les 8:55h

LLULL DARDER, CRISTINA
Coordinació Medi Ambient

Dilluns a les 8:55h

OLIVER FERRIOL, MARIA MAGDALENA
Tutoria 1r ESO B

Dimecres a les 12:10h

SALVA PICO, CATALINA
Cap departament

Dijous a les 9:50h

SAMPOL SABATER , ANTÒNIA MARIA
Tutoria 3r ESO E

Dimecres a les 8:55h

Notícies del Departament

rentat de mans

Des de la Comissió de Salut, i ajudats pel departament de Biologia, hem volgut fer difusió de la importància de fer-se les mans ben netes per evitar dins la mesura que sigui possible la transmissió del COVID. Video realitzat pels alumnes de 1r d’ESO...

Rentat de mans

Des de la Comissió de Salut, i ajudats pel departament de Biologia, hem volgut fer difusió de la importància de fer-se les mans ben netes per evitar dins la mesura que sigui possible la transmissió del COVID.

Video realitzat pels alumnes de 1r d’ESO que fan Experimenta

 

INSEKT WAR

Els alumnes de 2n any del BI han fent una presentació de la Lluita ecològica per prevenir plagues als alumnes de 1r d’ESO. També han ensenyat a utilitzar les lupes per veure en directe les lluites dels insectes tan sien depredadors com paràsits. A les...

Insekt War

Els alumnes de 2n any del BI han fent una presentació de la Lluita ecològica per prevenir plagues als alumnes de 1r d’ESO.

També han ensenyat a utilitzar les lupes per veure en directe les lluites dels insectes tan sien depredadors com paràsits.

A les fotos podeu veure l’Insekt  War!!!!!

insekt war-1
insekt war-5
insekt war-2

 

insekt war-4
insekt war-3
foto 2 radio

L’IES MANACOR A “BALEARS FA CIÈNCIA” D’IB3 RÀDIO Aquest dissabte 22 de febrer, un grup d’alumnes amb els seus professors del Departament de Física i Química i de Biologia i Geologia participaren al programa d’IB3 ràdio “Balears fa ciència” amb diferents objectius.

Balears fa Ciència. IB3 ràdio

L’IES MANACOR A “BALEARS FA CIÈNCIA” D’IB3 RÀDIO

Aquest dissabte 22 de febrer, un grup d’alumnes amb els seus professors del Departament de Física i Química i de Biologia i Geologia participaren al programa d’IB3 ràdio “Balears fa ciència” amb diferents objectius.

Llegir més

experimenta-20 web

GAUDEIX AMB L’EXPERIMENTA, LA FIRA DE LA CIÈNCIA DE L’IES MANACOR El dimarts 25 de febrer de 17.00 a 20.00h la fira estarà oberta al públic en general

Experimenta 2020

GAUDEIX AMB L’EXPERIMENTA, LA FIRA DE LA CIÈNCIA DE L’IES MANACOR

El dimarts 25 de febrer de 17.00 a 20.00h la fira estarà oberta al públic en general Llegir més

dig

L’alumnat que cursa l’assignatura de Ciències de la Terra va anar a la zona humida de Son Navata a Felanitx, un indret de gran importància paisatgística i ornitològica on s’aprofità per obtenir mostres d’aigua i fer observació d’aus. Seguidament es va visitar la planta...

Visita a Son Navata

L’alumnat que cursa l’assignatura de Ciències de la Terra va anar a la zona humida de Son Navata a Felanitx, un indret de gran importància paisatgística i ornitològica on s’aprofità per obtenir mostres d’aigua i fer observació d’aus.

Seguidament es va visitar la planta de compostatge de TIRME on va poder conèixer com es du a terme el procés de producció de compost a partir de restes de poda i de llots procedents de la depuradora.

 

Aneu a la barra d'eines