Search
Close this search box.

Col·laboració amb S’Altra Senalla

Duran el mes passat, l’IES Manacor va dur a terme algunes activitats en col·laboració amb l’ONG S’Altra Senalla. Aquestes activitats inclouen formació, conscienciació i també dedicar un temps a dur a terme activitats amb l’organització..

Per una banda, n‘Elisabet, monitora de S’Altra Senalla, va venir els dies 13, 14 i 20 de desembre a fer un taller a l’IES Manacor per a conscienciar als nostres alumnes de Cooperació i Serveis de 2n ESO. En el taller es va tractar la diferència que existeix entre els conceptes de necessitats i desitjos, ja que moltes vegades no en som conscients, tant els infants, adolescents com adults. L’experiència va ser molt positiva i va ajudar a reflexionar què és realment important i què no ho és tant.

Per altra banda, alguns dels delegats ambientals d’ESO foren els responsables de gestionar la paradeta de S’Altra Senalla que va tenir lloc dia 20 de desembre al hall del IES Manacor. D’aquesta manera, varen participar activament amb aquesta ONG, que treballa per a fomentar el consum d’aquells productes on s’ha protegit el medi ambient i no hi ha hagut explotació infantil, entre altres objectius.