Audiovisuals

estrena-teen-beach-movie

  El dia 13 de gener de 2021 a les 19.00 farem la premiére de la pel.lícula que vàrem gravar el curs passat amb els de 1r d’ESO (que ara fan 2n). Normalment feim l’estrena al juny, però enguany, com tots sabem, ha estat...

Estrena Teen Beach Movie 2020

Póster Teen Beach MovieEl dia 13 de gener de 2021 a les 19.00 farem la premiére de la pel.lícula que vàrem gravar el curs passat amb els de 1r d’ESO (que ara fan 2n).
Normalment feim l’estrena al juny, però enguany, com tots sabem, ha estat un any diferent que mos ha trencat els esquemes. 
 
Així i tot, vàrem aconseguir acabar de gravar la pel.lícula i ara per fi la podrem estrenar. 
 
Venta d’entrades: ( a partir de dia 7 de gener)

 

 

Aquí teniu el trailer. Esperam que vos agradi!!

Curs 2019/20

Per fi ho hem aconseguit! Malgrat la pandèmia, el confinament i tots els obstacles, hem pogut acabar la pel.licula Teen Beach Movie 2020 IES Manacor. Aquí en teniu un petit tast, el tràiler. Els nostres alumnes (que ja fan 2n d’ESO) n’estan molt orgullosos....

Trailer Teen Beach Movie 2020

Per fi ho hem aconseguit!

Malgrat la pandèmia, el confinament i tots els obstacles, hem pogut acabar la pel.licula Teen Beach Movie 2020 IES Manacor.

Aquí en teniu un petit tast, el tràiler.

Els nostres alumnes (que ja fan 2n d’ESO) n’estan molt orgullosos. Esperam que vos agradi i que en poder estrenar la pel.lícula a l’auditori de Manacor vos animeu a venir.

 

Aula UEECO

Els alumnes de l’aula UEECO han fet un video per desitjar-vos BON ESTIU!!! Moltes gràcies als alumnes i als seus professors. Bon estiu a tots!    

Aula UEECO. Final de curs

Els alumnes de l’aula UEECO han fet un video per desitjar-vos BON ESTIU!!!

Moltes gràcies als alumnes i als seus professors.

Bon estiu a tots!

 

 

video junts

  Els professors de L’IES Manacor hem preparat aquest petit vídeo per a tots vosaltres. Força, junts ho superarem!!!!  

Junts ho superarem!!!

 

Els professors de L’IES Manacor hem preparat aquest petit vídeo per a tots vosaltres.

Força, junts ho superarem!!!!

 

dona sang

Recordau que dimarts 28 de gener de 10.00h a 20.00h els majors d’edat podeu donar sang a la Sala d’Actes del Centre. Animau-vos!!!    

Videos promoció donació de sang.

Recordau que dimarts 28 de gener de 10.00h a 20.00h els majors d’edat podeu donar sang a la Sala d’Actes del Centre.
Animau-vos!!!

 

 

acampada 2019

Video Concurs de Fotografia i Acampada dels alumnes de 1r de Batxillerat. Curs 2018-19 Fotos, fotos, fotos i més fotos. Un recull molt visual de la diversió, el companyerisme i la relaxació viscuts en l’acampada de batxiller. Tot i les múltiples cremades, sempre recordarem...

Acampada i Fotografia 2019. 1r Batxillerat

Video Concurs de Fotografia i Acampada dels alumnes de 1r de Batxillerat. Curs 2018-19

Fotos, fotos, fotos i més fotos. Un recull molt visual de la diversió, el companyerisme i la relaxació viscuts en l’acampada de batxiller.

Tot i les múltiples cremades, sempre recordarem aquests dos dies com una experiència de connexió, no només amb la natura sinó també amb els nostres companys, ambdues reflectides en cadascuna de les fotografies.

Per acabar, només em queda dir que, a més, estan incloses les imatges dels concursos de fotografia de cadascuna de les classes juntament amb els seus guanyadors.

Esper que ho disfruteu.

 

Video realitzat i editat per Esther Sánchez (1r Batxillerat C)

 

 

 

 

 

 

 

Curs 2018/19

Us heu quedat amb ganes de veure la pel.lícula? No us preocupeu, dimarts dia 18 de juny a les 19.30h de s’horabaixa hi haurà la Premiére a l’Auditori de Manacor per a tots aquells que vulguin venir. Les entrades es posaran a la venta...

Trailer Sister Act. IES Manacor 2019

Us heu quedat amb ganes de veure la pel.lícula?

No us preocupeu, dimarts dia 18 de juny a les 19.30h de s’horabaixa hi haurà la Premiére a l’Auditori de Manacor per a tots aquells que vulguin venir.

Les entrades es posaran a la venta dia 1 de juny a la Biblioteca de l’IES Manacor.

tvcommercials

Els alumnes de 1r de Batxiller de l’assignatura de Tecnologies de la Informació i Comunicació en Anglès varen produir diferents anuncis de televisió de productes reals i d’altres de ficticis (Duritos, Mr Peanuts). Els alumnes ho han fet tot, des de la idea inicial fins...

TV Commercials

Els alumnes de 1r de Batxiller de l’assignatura de Tecnologies de la Informació i Comunicació en Anglès varen produir diferents anuncis de televisió de productes reals i d’altres de ficticis (Duritos, Mr Peanuts). Els alumnes ho han fet tot, des de la idea inicial fins al resultat final: escriure el guió, actuar, enregistrar les imatges i editar el vídeo i la música. Esperam que t’agradin!

Llegir més

llati

Els alumnes de 3r d’ESO de Cultura Clàssica i els de 4t d’ESO de Llatí, han realitzats un vídeos per promocionar les seves respectives assignatures. No els vos podeu perdre!!!  

Llatí i Cultura Clàssica

Els alumnes de 3r d’ESO de Cultura Clàssica i els de 4t d’ESO de Llatí, han realitzats un vídeos per promocionar les seves respectives assignatures.

No els vos podeu perdre!!!

 

Curs 2016/17

IES MANACOR: LLUMS, CÀMERA, ACCIÓ! Per vuitè any consecutiu l’IES Manacor presenta la producció cinemàtografica anual en llengua anglesa emmarcada dins el projecte Lights, Camera, Action. La idea que sorgeix de la professora i cap d’estudis Marisa Reyes s’ha convertit a dia d’avui en...

Pel·lícula Matilda. IES Manacor 2017

IES MANACOR: LLUMS, CÀMERA, ACCIÓ!

Per vuitè any consecutiu l’IES Manacor presenta la producció cinemàtografica anual en llengua anglesa emmarcada dins el projecte Lights, Camera, Action. La idea que sorgeix de la professora i cap d’estudis Marisa Reyes s’ha convertit a dia d’avui en un film de llarga durada d’uns 60 minuts.

Llegir més

Curs 2016/17

Us heu quedat amb ganes de veure la pel.lícula? No us preocupeu, dimarts dia 20 de juny a les 19.30h de s’horabaixa hi haurà la Premiére a l’Auditori de Manacor per a tots aquells que vulguin venir. Les entrades es posaran a la venta...

Trailer Matilda. IES Manacor 2017

Us heu quedat amb ganes de veure la pel.lícula?

No us preocupeu, dimarts dia 20 de juny a les 19.30h de s’horabaixa hi haurà la Premiére a l’Auditori de Manacor per a tots aquells que vulguin venir.

Les entrades es posaran a la venta dimarts dia 13 de juny (les podeu comprar a l’IES Manacor a na Marisa Reyes). O el mateix dia de la funció a l’auditori.

dancing

Els alumnes de Processos de Comunicació en Anglès de 2n d’ESO enguany han triat el video musical de Meghan Trainor “Better when I’m dancin‘” per fer-ne la seva pròpia versió. Esperam que vos agradi, nosaltres ens ho hem passat molt bé fent-lo!!

Better when I’m dancin’

Els alumnes de Processos de Comunicació en Anglès de 2n d’ESO enguany han triat el video musical de Meghan Trainor “Better when I’m dancin‘” per fer-ne la seva pròpia versió. Esperam que vos agradi, nosaltres ens ho hem passat molt bé fent-lo!!

Llegir més

powers

Els alumnes de 4t d’ESO de l’assignatura d’Informàtica en Anglès varen produir produir un curtmetratge mitjançant la tècnica de l’stopmotion titulat “Powers” que tracta el tema dels poders sobrenaturals. Els alumnes van escriure el guió sencer, dissenyaren els personatges i enregistraren les imatges. Esperam...

Powers

Els alumnes de 4t d’ESO de l’assignatura d’Informàtica en Anglès varen produir produir un curtmetratge mitjançant la tècnica de l’stopmotion titulat “Powers” que tracta el tema dels poders sobrenaturals. Els alumnes van escriure el guió sencer, dissenyaren els personatges i enregistraren les imatges. Esperam que vos agradi!

Llegir més

hidden

Els alumnes de 4t d’ESO de l’assignatura d’Informàtica en Anglès varen produir produir una versió molt divertida d’un fals documental de comèdia “Last Friday Night (T:G.I.F)” que tracta el tema de les drogues i la música en una banda de punk adolescent. Els alumnes...

Hidden Music Stories

Els alumnes de 4t d’ESO de l’assignatura d’Informàtica en Anglès varen produir produir una versió molt divertida d’un fals documental de comèdia “Last Friday Night (T:G.I.F)” que tracta el tema de les drogues i la música en una banda de punk adolescent. Els alumnes van escriure el guió sencer, dissenyaren els personatges i enregistraren les imatges. Esperam que vos agradi!

Llegir més

lastfridaynight

Els alumnes de 4t d’ESO de l’assignatura d’Informàtica en Anglès varen produir produir una versió molt divertida del famós videoclip “Last Friday Night (T:G.I.F)” de Kate Perry. Esperam que vos agradi!

Last Friday Night

Els alumnes de 4t d’ESO de l’assignatura d’Informàtica en Anglès varen produir produir una versió molt divertida del famós videoclip “Last Friday Night (T:G.I.F)” de Kate Perry. Esperam que vos agradi!

Llegir més

tvcommercials

Els alumnes de 1r de Batxiller de l’assignatura de Tecnologies de la Informació i Comunicació en Anglès varen produir diferents anuncis de televisió promocionant marques reals (Nike, PetitSuisse, Powerade …), empreses o clubs (Basquet Manacor) i d’altres de fictícies. Els alumnes ho han fet...

TV Commercials

Els alumnes de 1r de Batxiller de l’assignatura de Tecnologies de la Informació i Comunicació en Anglès varen produir diferents anuncis de televisió promocionant marques reals (Nike, PetitSuisse, Powerade …), empreses o clubs (Basquet Manacor) i d’altres de fictícies. Els alumnes ho han fet tot des de la idea inicial fins al resultat final: escriure el guió, actuar, enregistrar les imatges i editar el vídeo i la música. Esperam que t’agradin!

Llegir més

coses_buit

L’IES MANACOR ha elaborat una sèrie de vídeos de divulgació científica on els alumnes de l’assignatura de Tècniques Experimentals de primer de Batxillerat expliquen fenòmens físics i químics que tenen una gran repercusió a la naturalesa i que en alguns casos tenen importants aplicacions...

Videos Científics

L’IES MANACOR ha elaborat una sèrie de vídeos de divulgació científica on els alumnes de l’assignatura de Tècniques Experimentals de primer de Batxillerat expliquen fenòmens físics i químics que tenen una gran repercusió a la naturalesa i que en alguns casos tenen importants aplicacions a diferents àmbits.

Aquest material s’ha presentat al concurs escolar X(p)rimenta 2015 organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i Innovació i l’ Associació Catalana de Comunicació Científica. Cal dir que el video “Bernouilli i més Bernouilli” va rebre una menció honorífica en l’esmentat concurs en la categoria de Batxillerat i Cicles formatius.

Llegir més

moviescenes

Els alumnes de Processos de Comunicació en Anglès de 2n d’ESO han enregistrat enguany com a projecte de final de curs, una sèrie de videoclips on es representen escenes de pel·lícules famoses. Entre elles hi trobareu tot tipus de gèneres cinematogràfics que van des...

Movies PCA2

Els alumnes de Processos de Comunicació en Anglès de 2n d’ESO han enregistrat enguany com a projecte de final de curs, una sèrie de videoclips on es representen escenes de pel·lícules famoses. Entre elles hi trobareu tot tipus de gèneres cinematogràfics que van des de la comèdia dels germans Marx a Night at the Opera fins al món fantàstic de Tim Burton amb Alice in Wonderland. Esperam que passeu una bona estona mirant aquests clips que hem fet amb molta il·lusió.

Llegir més

justfun

A 3r d’ESO els alumnes de Processos de Comunicació en Anglès II, solen enregistrar un clip musical de la seva pròpia elecció. Enguany la cançó escollida ha estat Girls just wanna have fun de Cindy Lauper. El projecte ha consistit en fer una versió...

Videoclip PCA3

A 3r d’ESO els alumnes de Processos de Comunicació en Anglès II, solen enregistrar un clip musical de la seva pròpia elecció. Enguany la cançó escollida ha estat Girls just wanna have fun de Cindy Lauper. El projecte ha consistit en fer una versió del videoclip intentant sempre apropar­nos al vídeo original. Els alumnes han estudiat els diferents tipus de plans i enquadrament i han elaborat entre tots un storyboard del vídeo original. Així mateix, s’han escollit diferents escenaris dins l’institut i fora del mateix i el resultat ha estat un video fresc i divertit que esperam vos agradi molt!!

Llegir més

tvcommercials2015

Els alumnes de 1r de Batxiller de l’assignatura de Tecnologies de la Informació i Comunicació en Anglès varen produir diferents anuncis de televisió promocionant marques reals (Nike, Quely, Pep Lemon, Pizza House …) i d’altres de fictícies. Els alumnes ho han fet tot des...

TV Commercials

Els alumnes de 1r de Batxiller de l’assignatura de Tecnologies de la Informació i Comunicació en Anglès varen produir diferents anuncis de televisió promocionant marques reals (Nike, Quely, Pep Lemon, Pizza House …) i d’altres de fictícies. Els alumnes ho han fet tot des de la idea inicial fins al resultat final: escriure el guió, actuar, enregistrar les imatges i editar el vídeo i la música. Esperam que t’agradin!

Llegir més

premier

Enguany, com cada any, a l’IES Manacor hem fet una pel.lícula, de veres. Amb actors i actrius molt nostres i molt professionals. Els alumnes de Processos de Comunicació en anglès de 1r d’ESO han gravat, en anglès, Romeo and Juliet, una adaptació de l’obra...

Gala d’estrena Romeo&Juliet

Enguany, com cada any, a l’IES Manacor hem fet una pel.lícula, de veres. Amb actors i actrius molt nostres i molt professionals. Els alumnes de Processos de Comunicació en anglès de 1r d’ESO han gravat, en anglès, Romeo and Juliet, una adaptació de l’obra Romeo i Julieta de Shakespeare, una tragèdia que no només sobreviu al pas del temps sinó que s’hi adapta de manera camaleònica i encaixa a la perfecció amb la realitat del nostre present. Llegir més

mrBeanAtLibrary

Mr Bean at the Library. Els alumnes de 4t d’ESO de l’assignatura d’Informàtica en Anglès varen produir un curtmetratge d’humor basat en el famós personatge Mr Bean. En aquesta ocasió Mr Bean va visitar la biblioteca de l’IES Manacor i ens va deixar alguns...

Mr Bean at the Library

Mr Bean at the Library.

Els alumnes de 4t d’ESO de l’assignatura d’Informàtica en Anglès varen produir un curtmetratge d’humor basat en el famós personatge Mr Bean. En aquesta ocasió Mr Bean va visitar la biblioteca de l’IES Manacor i ens va deixar alguns moments molt divertits. Esperam que vos agradi!

Llegir més

romeo_juliet02

Dilluns 15 de juny, podrem veure a l’Auditori la pel·lícula Romeo and Juliet rodada pels alumnes de 1r d’ESO a l’optativa Processós de Comunicació en Anglès.

Romeo & Juliet Trailer

Dilluns 15 de juny, podrem veure a l’Auditori la pel·lícula Romeo and Juliet rodada pels alumnes de 1r d’ESO a l’optativa Processós de Comunicació en Anglès.

Llegir més

romeo_juliett

Gran Prémiére Romeo and Juliet 2015 IES Manacor. Dilluns 15 de juny a les 19.00 a l’Auditori de Manacor Les entrades se compraran el mateix dijous a l’Auditori. Preu: 2 euros VENIU VESTITS DE GALA!!!!

Canvi de data

Gran Prémiére Romeo and Juliet 2015 IES Manacor.
Dilluns 15 de juny a les 19.00 a l’Auditori de Manacor
Les entrades se compraran el mateix dijous a l’Auditori.
Preu: 2 euros
VENIU VESTITS DE GALA!!!!

Llegir més

romeo_juliet

Gran Prémiére Romeo and Juliet 2015 IES Manacor. Dijous 11 de juny a les 20.00 a l’Auditori de Manacor Les entrades se compraran el mateix dijous a l’Auditori. Preu: 2 euros VENIU VESTITS DE GALA!!!!

Romeo and Juliet

Gran Prémiére Romeo and Juliet 2015 IES Manacor.
Dijous 11 de juny a les 20.00 a l’Auditori de Manacor
Les entrades se compraran el mateix dijous a l’Auditori.
Preu: 2 euros
VENIU VESTITS DE GALA!!!!

Llegir més

Curs 2012/13

Pel.licula realitzada a l’assignatura de Processos de Comunicació en Anglès (1r d’ESO) durant el Curs 2012/2013. L’IES Manacor presenta la nova pel.lícula de Processos de Comunicació en Anglès 2013:Modern Fairy Tales. Tres contes visite website clàssics adaptats a la vida moderna: Little yellow Riding...

Modern Fairy Tales. Curs 12/13

Pel.licula realitzada a l’assignatura de Processos de Comunicació en Anglès (1r d’ESO) durant el Curs 2012/2013.

L’IES Manacor presenta la nova pel.lícula de Processos de Comunicació en Anglès 2013:
Modern Fairy Tales. Tres contes visite website clàssics adaptats a la vida moderna: Little yellow Riding Hood, Snow White, Cinderella.

Llegir més