Primer Premi Desenvolupament Sostenible

Primer Premi Desenvolupament Sostenible

L’IES MANACOR guanyador del primer premi de Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible convocat pel Govern de les Illes Balears

foto 2 premis mediambientEl passat dilluns 22 de gener les alumnes Cristina Martí i Maria del Carme Fuster , acompanyades del professor Manel Nicolau , en representació del centre IES MANACOR recolliren el primer premi obtingut per la seva trajectòria de millora continuada en millores ambientals del centre i la implicació en la millora de l’entorn.

El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, juntament amb el director general d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó, han lliurat aquest dilluns els premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible, que entrega per primer cop el Govern de les Illes Balears .

foto1 premis mediambient

L’entrega de premis s’ha fet a l’Aula del Mar a Palma.

Pel que fa a la categoria global, el primer premi, dotat amb 3.000 euros a compartir, ha recaigut en els centres IES Felanitx, IES Manacor i IES Puig de sa Font de Son Servera.

Aquest premi és un reconeixement a la llarga trajectòria en educació ambiental del centre, que fa mes de 20 anys que realitza diferents activitats encaminades a la millora de l’entorn.

Aneu a la barra d'eines