Premi Buero 2021

Premi Buero 2021

L’actriu manacorina i alumna de l’IES Manacor Francesca Duran Suñer rep la menció especial del jurat als premis Buero de teatre jove a nivell estatal per la seva interpretació de Lourdes a l’obra Red Pontiac “patates”.

El passat dia 29 de juny, als “teatros del Canal” de Madrid, es va celebrar la gala d’entrega dels premis Buero de teatre jove que cada any organitza la fundació Coca Cola per a la promoció del teatre dins els joves.

buero-1L’obra Red Pontiac “patates”, interpretada per na Maria Nadal i na Francesca Duran, i dirigida pel també manacorí Moli Quetglas participava en la categoria de teatre escolar (representant als IES Manacor i l’IES Mossen Alcover), ja que el passat mes de maig, l’obra va obtenir el premi a millor obra de teatre escolar de les Illes Balears.

En aquesta ocasió l’obra no va ser elegida com a finalista per els premis estatals, però en canvi na Francesca Duran va rebre el premi a la menció especial per la seva brillant interpretació.

Cal destacar que en aquests premis hi participen més de 6000 joves actors de tot l’àmbit de l’estat espanyol i es presenten obres amb les quatre llengües oficials de l’estat.

Gràcies a la seva menció tant na Francesca com na Maria varen poder participar durant cinc dies al campus de teatre jove organitzat a Madrid per la fundació Coca Cola. Allà pogueren gaudir de cinc dies de teatre, aprenentatges i vivències amb altres companys actors de tots els racons de l’estat.

buero-3

 

Aquest premi ha estat el colofó a un projecte que va néixer ara fa un any. Dues joves amb coratge, sensibilitat social i moltíssima de feina, escolliren un guió, agermanaren als dos instituts de Manacor i sota la brillant direcció den Moli Quetglas presentaren un espectacle fresc, divertit i impactant. Un parc, i dues mares ben diferents ens porten a un viatge d’emocions rialles i preguntes que cada un de nosaltres ens haurem de contestar…..

Enhorabona a na Francesca, na Maria en Moli…

i Visca el Teatre.

 

Video entrega del premi

Aneu a la barra d'eines