No deixis les coses per a DEMÀ

No deixis les coses per a DEMÀ

Des de l’Apima de l’IES Manacor han rebut una convidada que volem fer extensiva a tots el membres de la nostra comunitat.

El pròxim dimarts 14 de març a les 19.30h al menjador de l’Escola Moli de’n Xema  el pedagog Mariano Sbert Balaguero ens oferirà una conferència titulada:

No deixis les coses per a DEMÀ?

IMG-20170306-WA0006

Estau tots convidats!!!

 

<span>Pedagog</span>
"

Llicenciat en Ciències de l’Educació, Màster Universitari en Gestió de Recursos Humans. Intervenció Psicològica i Pedagògica i Expert Universitari en Entrenament i Formació Organitzacional per la Universitat de les Illes Balears. Està matriculat al Doctorat en Educació a la Universitat de les Illes Balears i el títol provisional de la tèsi és: ‘La millora dels processos d’aprenentatge en l’àmbit professional i de l’ocupabilitat. Investigació sobre noves tendències en la formació a l’empresa i la seva aplicació a les Illes Balears’. És professor associat de l’Àrea de Didàctica i Organització Escolar.

De la UIB, impartint matèries vinculades a la organització i gestió educatives, planificació de la intervenció en els camps de l’educació social, direcció i gestió de centres i programes d’educació social, intervenció socioeducativa en l’oci, social, planificació i gestió de la formació,perfil, competències i funcions en la formació de formadors i tutor de pràctiques d’educació social i d’educació primària i del treball de fi de grau d’educació social.

Es membre del grup de recerca associat l’IRIE-UIB ‘Grup d’investigació per la millora dels processos d’aprenentatge en l’àmbit professional i de l’ocupabilitat’. Els seus camps d’interès són l’aprenentatge al llarg de la vida, els entorns personals d’aprenentatge i la utilització de les eines digitals i les metodologies d’aprenentatge per a la millora professional.

Va treballar com a gerent a Balears del INTRESS, amb responsabilitat directa sobre diversos serveis.

Actualment treballa amb l’acompanyament en l’aprenentatge de les competències personals, interpersonals i les de caire més empresarial. Té experiència amb la consultoria per a la gestió d’equips i l’assoliment d’objectius individuals i d’equip. Col·labora amb IREFREA i Fapa Mallorca en el programa Ferya, amb l’Ajuntament de Palma al programa PalmaEduca i al programa del COPPIB per a les AMIPAS impartint conferències i cursos relacionats amb les competències personals i empresarials i la planificació.

"
Mariano Sbert Baleger Pedagog