Centre

13
Cicles FP
1148
Alumnes
100
% Aprovats Selectivitat

Darreres notícies

calavarques

El darrer dimarts 23 de Maig els alumnes de Tercer d’ESO participaren al projecte de la Comunitat Europea Let’s Clean Europe, organitzat des de el grup de Mediambiental de l’institut.

La Conselleria va posar els dos busos, 3 monitores de l’empresa GRAM, guants, bosses de fems i va obsequiar als alumnes amb una gorra. L’ajuntament de Manacor posteriorment va recollir el fems.

Varen recollir un total de 54,3 kg de fems ( plàstic, cartó, ferralla i vidre) sobre tot al camí, gràcies a la bona voluntat de molts alumnes que es ficaven dins les mates del camí per a trobar fems,,, i vaja si en trobaven!!!!!!. A la platja recolliren el micro-plàstic que és el més perjudicial pels animals marins, en total 19 kg recollits a la platja.

Després gaudiren de la platja i de la mar prenent un bany a Cala Varques.

Una excursió perfecte i encoratjadora!!!!!.

Neteja Cala Varques

Pamias 1

El passat divendres 19 de maig ens va visitar el professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, Jordi Pàmias Massana,

que es dedica a investigar en el camp de la mitologia des de tots els vessants (des de la crítica textual a la interpretació i comentari, passant per la mitografia) i que també ha fet edicions d'historiadors grecs fragmentaris, va venir a parlar-nos de “La vida quotidiana dels déus grecs”.

Primer va presentar un escenari politeista, gairebé panteista, en què qualsevol racó de la realitat és ple de presències divines, després va definir els déus i les seves competències a partir de les relacions d'uns amb els altres, de manera que cada déu s'explica no tant per si mateix, aïllat, sinó pel que representa per oposició a la resta. Es tracta de concebre el panteó olímpic com una estructura, que funciona en bloc, i no s'entén cada element per separat, sinó que un element té sentit en la mesura que es relaciona amb la resta d'elements. La tercera part de la conferència va consistir en la lectura d'un fragment de la Ilíada, que es va fer amb l'ajuda d'un grup d'alumnes del batxillerat d'humanitats, a mode d'exemple pràctic de la interacció dels déus i de les competències que pertoquen a cadascun d'ells.

Conferència Jordi Pàmias

fotoNoticia

87 fotos

S'han presentat un total de 87 fotografies a les diferens categories (La Mirada de l'Alumne, Blanc i Negre, i Xarxes Socials) del 2n Concurs Fotogràfic Bocamolla IES Manacor. En aquesta edició han presentat fotografies 17 alumnes d'ESO, Batxillerat i Formació Professional del centre IES Manacor durant el curs actual.

Ja podeu votar per aquelles fotografies que més vos agraden a les xarxes socials Facebook, Twitter i/o Instagram de la revista Bocamolla. Gràcies a tots els participants! 

 

 

POSTER-FOTO-CONCURS-2017b

El Concurs en Números:

87
Fotos Publicades
18
Participants
3
Categories
14
Patrocinadors
300
Euros en Premis

Fotografies Seleccionades:

Categoria A
Categoria B
Categoria C

Patrocinadors:

Fotos del 2n FotoConcurs

En procés

Esdeveniments.

LOGO_IMG_AEN_176

erasmus_2

logoBocamolla

fes1

Aneu a la barra d'eines