Matemàtiques

Membres Departament Matemàtiques

Mascaró Sansó, Bartomeu
Cap de Departament

Dijous, 11:15

Cabrer Galmés, Maria Antònia
Tutor/a de 1ESO – D

Dilluns, 12:10

Font Massanet, Maria
Tutor/a de 4ESO – C

Dimecres, 09:50

Jiménez Rodríguez, José Miguel
 

Dimecres, 08:55

Nebot Mascaró, M. del Carme
 

Dimarts, 11:15

Notícies del Departament

Experimenta 2018

GAUDEIX AMB L’EXPERIMENTA, LA FIRA DE LA CIÈNCIA DE L’IES MANACOR El dimecres 21 de febrer de cinc a vuit de l’horabaixa la fira estarà oberta al públic en general  L’IES Manacor ja ho té tot preparat per l’Experimenta 2018, que es celebra enguany...

Experimenta 2018

GAUDEIX AMB L’EXPERIMENTA, LA FIRA DE LA CIÈNCIA DE L’IES MANACOR

El dimecres 21 de febrer de cinc a vuit de l’horabaixa la fira estarà oberta al públic en general

 L’IES Manacor ja ho té tot preparat per l’Experimenta 2018, que es celebra enguany per dotzè any consecutiu al nostre municipi.

Llegir més

taller escacs1

La setmana passada els alumnes de 1r d’ESO varen participar a un taller d’escacs dirigit per en Manuel Jesús Queirolo. Des del departament de matemàtiques volem agrair a en Manuel la realització desinteressada d’aquesta activitat que ja fa dos anys que disfruten els nostres...

Taller Escacs

La setmana passada els alumnes de 1r d’ESO varen participar a un taller d’escacs dirigit per en Manuel Jesús Queirolo. Des del departament de matemàtiques volem agrair a en Manuel la realització desinteressada d’aquesta activitat que ja fa dos anys que disfruten els nostres alumnes.

foto cangur 1

Finalment hem conegut els resultats d’aquestes proves de matemàtiques que es celebraren el 16 de Març simultàniament a molts de països.

Proves Cangur 2017

Finalment hem conegut els resultats d’aquestes proves de matemàtiques que es celebraren el 16 de Març simultàniament a molts de països. Llegir més

tasques_estiu_mates

Tasca de Matemàtiques d’ESO per realitzar durant l’estiu i entregar el dia de la recuperació de l’assignatura

Tasques Estiu ESO 2017

Tasca de Matemàtiques d’ESO per realitzar durant l’estiu i entregar el dia de la recuperació de l’assignatura

Llegir més

TRES DIES DISFRUTANT DE LA CIÈNCIA A L’IES MANACOR AMB L’EXPERIMENTA 2017 Durant tres dies l’IES Manacor s’ha convertit, per onzè any consecutiu en un centre d’experimentació, on és viu la ciència d’una manera molt especial.

Experimenta 2017

TRES DIES DISFRUTANT DE LA CIÈNCIA A L’IES MANACOR AMB L’EXPERIMENTA 2017

Durant tres dies l’IES Manacor s’ha convertit, per onzè any consecutiu en un centre d’experimentació, on és viu la ciència d’una manera molt especial.

Llegir més

Aneu a la barra d'eines