Llengua Catalana i Literatura

Membres Departament Llengua Catalana

Serra Barceló, Magdalena
Cap de Departament
Tutor/a de 2BAT – A

Dilluns, 08:55

Terrasa Solé, Joan
Coordinador/a Audiovisuals

Dijous, 08:55

Sureda Font, Francesca
Coordinador/a Comissió de Normalització Lingüística
Tutor/a de 1BAT – C

Dimarts, 12:10

Andreu Pascual, Carme
Tutor/a de 3ESO – B

Dilluns, 11:15

Bergas Quetglas, Francesca
Tutor/a de 4ESO – A

Divendres, 08:00

Notícies del Departament

SONY DSC

Sant Jordi. Curs 17-18 . Jocs lingüístics a l’IES Manacor. “Abril: mes de les lletres!! tot un èxit!! Aquest mes d’abril hem pogut gaudir a l’IES Manacor de tot un seguit d’activitats molt interessants que han girat entorn a les lletres.

Sant Jordi. Curs 2017/18

Sant Jordi. Curs 17-18 . Jocs lingüístics a l’IES Manacor.

“Abril: mes de les lletres!! tot un èxit!!

Aquest mes d’abril hem pogut gaudir a l’IES Manacor de tot un seguit d’activitats molt interessants que han girat entorn a les lletres. Llegir més

SONY DSC

Jocs lingüístics a l’IES ManacorEl passat divendres, dia 16 de febrer, es va dur a terme una activitat lúdica per afavorir l’ús de les llengües al centre. S’organitzaren diversos jocs al pati, amb la finalitat d’apropar als alumnes l’ús de les llengües de manera...

Jocs Lingüístics IV

Jocs lingüístics a l’IES Manacor
El passat divendres, dia 16 de febrer, es va dur a terme una activitat lúdica per afavorir l’ús de les llengües al centre. S’organitzaren diversos jocs al pati, amb la finalitat d’apropar als alumnes l’ús de les llengües de manera lúdica. Gràcies per la participació del professorat i dels i les voluntàries lingüístiques que feren possible un acte com aquest.

SONY DSC
SONY DSC

S’organitzaren diversos jocs al pati, amb la finalitat d’apropar als alumnes l’ús de les llengües de manera lúdica. Gràcies per la participació del professorat i dels i les voluntàries lingüístiques que feren possible un acte com aquest.

Gràcies per la participació del professorat i dels i les voluntàries lingüístiques que feren possible un acte com aquest.

 

Aneu a la barra d'eines