Llengua Castellana i Literatura

Membres Departament Llengua Castellana i Literatura

BAUZÀ MARÍ, ELENA
Tutoria 4t ESO A

Dimecres a les 11.15

GRANELL GARCÍA, IGNACIO
Tutoria 1r ESO B
Coord. TAC

Dimarts a les 12.10

MORA BARBA, ROSARIO
Cap Departament
Tutoria 2n Batx B
Coord. biblioteca

Dijous a les 9.50

RAIMUNDO VÀZQUEZ, VANESA
 

Dilluns a les 12.10

RIERA FORNES, MIQUEL
Tutoria 2n ESO D

Dijous a les 11.15

ROS SANSÓ, CATALINA
Tutoria 3r ESO E

Dijous a les 8.55

Notícies del Departament

periodistes dia-7

Dia 10 d’abril, un grup d’alumnes de 4t ESO van anar a les instal·lacions d’IB3 Ràdio per gravar un programa que havien elaborat seguint l’activitat Periodistes per un dia a les classes de Català i Castellà seguint l’esquema del programa No venim amb manual...

Periodistes per un dia

Dia 10 d’abril, un grup d’alumnes de 4t ESO van anar a les instal·lacions d’IB3 Ràdio per gravar un programa que havien elaborat seguint l’activitat Periodistes per un dia a les classes de Català i Castellà seguint l’esquema del programa No venim amb manual dirigit per Regina Cortés i que s’emet els dissabtes dematí. Llegir més

contacontes-1

Per les festes de Nadal, la Biblioteca de l’lES Manacor va convidar a l’escola CEIP SA TORRE a un” taller de contacontes” per a tots els seus alumnes d’infantil i primària.

Taller Contacontes

Per les festes de Nadal, la Biblioteca de l’lES Manacor va convidar a l’escola CEIP SA TORRE a un” taller de contacontes” per a tots els seus alumnes d’infantil i primària.

Llegir més

IMG-0484(1)

Els alumnes de 1r d’ESO han visitat la Biblioteca Municipal de Manacor.Aquesta activitat ha estat organitzada pel Departament de Llengua Castellana . A la biblioteca, els alumnes, acompanyats pel professor Miquel Riera ,han descobert noves lectures i el funcionament d’aquest servei de la mà...

Visita Biblioteca. 1r d’ESO

IMG-0484Els alumnes de 1r d’ESO han visitat la Biblioteca Municipal de Manacor.
Aquesta activitat ha estat organitzada pel Departament de Llengua Castellana .
A la biblioteca, els alumnes, acompanyats pel professor Miquel Riera ,han descobert noves lectures i el funcionament d’aquest servei de la mà de Marga Pascual.
llibres estiu 2018

Els alumnes de 1r de Batxillerat que cursen l’assignatura de Literatura Universal, vos volen fer una sèrie de recomanacions literàries per gaudir durant aquestes vacances d’una bona lectura. Bon estiu i Viatges Inoblidables a Mons Màgics.  

Recomanacions literàries

Els alumnes de 1r de Batxillerat que cursen l’assignatura de Literatura Universal, vos volen fer una sèrie de recomanacions literàries per gaudir durant aquestes vacances d’una bona lectura.

Bon estiu i Viatges Inoblidables a Mons Màgics.Aneu a la barra d'eines