Informàtica

Membres Departament Informàtica

Gaià Pasqual, Miquel
Cap de Departament
Tutor/a
Tutor/a de IFC33-2 – B

Dijous, 09:50

Tauler Llull, Catalina
Tutor/a de pr�ctiques en empreses (FCT)
Tutor/a de IFC21-2 – B

Dimecres, 13:05

Andújar Moragues, José María
Tutor/a
Tutor/a de IFC21-1 – C

Divendres, 15:55

Crespí Capó, Joana
Tutor/a
Tutor/a de IFC21-2 – D

Dimarts, 18:15

Martínez Carrasco-Muñoz, Joaquín
Tutor/a
Tutor/a de IFC21-1 – A

Dijous, 09:50

Mas Gutiérrez, Antoni
Tutor/a
Tutor/a de IFC31-1 – A

Divendres, 16:50

Moragues Galmés, Antoni
Coordinador/a Projecte Xarxip�lag

Divendres, 09:50

Sorell Adrover, Cristina
Coordinador/a Gesti� de Qualitat
Tutor/a
Tutor/a de IFC33-1 – A

Dilluns, 09:50

Ramírez Duran, Antoni
Coordinador/a P�gina Web
Coordinardor/a BalearSkills

Dimecres, 11:15

Duran Pascual, Maria Antònia
 

Divendres, 11:15

Morales Díaz, Manuel
 

Dimarts, 18:15

Nigorra Gayà, Joan
Tutor/a de IFC31-2 – B

Dijous, 13:05

Riera Giménez, Miquel
 

Dimarts, 11:15

Riera Martínez, M. del Carmen
 

Divendres, 15:55

Solivellas Mulet, Mar
 

Dijous, 11:15

Cicles Formatius d’Informàtica.

CFGM SMX

Cicle Formatiu de Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX).

Més Info.

CFGS ASIX

Cicle Formatiu de Grau Superior Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIX).

Més Info.

CFGS DAW

Cicle Formatiu de Grau Superior Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW).

Més Info.

Notícies del Departament

Erasmus-map

Els professors del departament d’automoció Llorenç Miralles, Joan Andreu Vives i Toni Naranjo, juntament amb el professor del departament d’informàtica Joan Nigorra; van realitzar una mobilitat a les ciutats alemanyes de Rendsburg, Kiel i Eutin (Neustadt) per visitar els 10 alumnes desplaçats dins el...

Visita dels professors als alumnes Erasmus+

Els professors del departament d’automoció Llorenç Miralles, Joan Andreu Vives i Toni Naranjo, juntament amb el professor del departament d’informàtica Joan Nigorra; van realitzar una mobilitat a les ciutats alemanyes de Rendsburg, Kiel i Eutin (Neustadt) per visitar els 10 alumnes desplaçats dins el programa Erasmus+ a Alemanya.

 

Captura2

Captura3
Aquesta visita serví per donar suport als alumnes en dubtes que tenien, realitzar visites a les empreses per confirmar l’adequació de les pràctiques al nivell dels nostres estudiants i reunir-se amb el coordinador Erasmus+ d’Eutin per millorar la comunicació i la col·laboració entre centres.

Així mateix el professor Tomeu Pavia del departament de comerç va realitzar una mobilitat a Malta per visitar els dos alumnes desplaçats a aquesta illa, així com visitar les empreses i establir contacte i convenis amb diverses empreses i institucions per a partir del proper curs poder enviar més alumnes a aquest país que ofereix unes grans condicions de seguretat i comoditat per a la mobilitat d’estudiants.

Captura

Afegir que les dues darreres setmanes de juny rebrem dos alumnes d’Eutin per a realitzar pràctiques en empresa. Un alumne d’informàtica que realitzarà una estada formativa a l’Ajuntamet de Capdepera gràcies a les gestions realitzades pel cap de departament d’informàtica Miquel Gaià; i una altra alumna d’hoteleria que farà una estada a la recepció de l’hotel Floriana Resort de Cala Bona, gràcies a les gestions de l’antic alumne Miquel Àngel Obrador (que va gaudir d’una beca Erasmus+ el curs 2015-2016).

Per acabar recordar que aquesta és la darrera setmana de mobilitat dels alumnes, i que la setmana que ve ja hauran tornats tos a l’illa, convidant-vos a veure les seves fotos al flickr:

16_11_24-balear-skills1

El proper divendres dia 25 de novembre de 2016, es realitzarà a l’IES MANACOR la competició del Balearskills, en les especialitats de Suports de xarxes i Aplicacions web.

IES Manacor Balear Skills 2016

El proper divendres dia 25 de novembre de 2016, es realitzarà a l’IES MANACOR la competició del Balearskills, en les especialitats de Suports de xarxes i Aplicacions web.
Llegir més

05_03 erasmus

La setmana del 9 al 13 de maig els professors de l’IES Manacor,  Miquel Angel Gual Gelabert del departament d’Automoció i Toni Ramírez Duran del departament d’Informàtica varen visitar Rendsburg per a conèixer el sistema educatiu alemany, l’organització i el funcionament de la FP...

Job Shadowing

La setmana del 9 al 13 de maig els professors de l’IES Manacor,  Miquel Angel Gual Gelabert del departament d’Automoció i Toni Ramírez Duran del departament d’Informàtica varen visitar Rendsburg per a conèixer el sistema educatiu alemany, l’organització i el funcionament de la FP dual a Alemanya dins el programa Erasmus+ KA102. Llegir més

05_03 erasmus

La setmana del 9 al 13 de maig els professors de l’IES Manacor, Toni Ramírez Duran del departament d’Informàtica i Miquel Angel Gual Gelabert del departament d’Automoció visitaran Rendsburg per a conèixer el sistema educatiu alemany, l’organització i el funcionament de la FP a...

Job shadowing

La setmana del 9 al 13 de maig els professors de l’IES Manacor, Toni Ramírez Duran del departament d’Informàtica i Miquel Angel Gual Gelabert del departament d’Automoció visitaran Rendsburg per a conèixer el sistema educatiu alemany, l’organització i el funcionament de la FP a Alemanya dins el programa Erasmus+ KA102. Llegir més

12_15 cinema ciencia

Com ja es mig tradició al nostre centre, el dia abans de començar les festes de Nadal s’organitza una conferència damunt algun tema relacionat amb la Ciència. Enguany la proposta és: Cinema i Ciència.

Cinema i Ciència

Com ja es mig tradició al nostre centre, el dia abans de començar les festes de Nadal s’organitza una conferència damunt algun tema relacionat amb la Ciència.

Enguany la proposta és: Cinema i Ciència. Llegir més

Aneu a la barra d'eines