Comerç i Economia

Membres Departament Comerç i Economia

FIOL RAMIS, PAULA
Cap de Departament

Dimarts, 11:15

Barceló Salas, Antònia
Administrador/a
Tutor/a de COM21-2 – B

Dilluns, 11:15

García Vallés, José María
 

Dimarts, 18:15

Pavia Calonge, Bartomeu
 

Dimarts, 11:15

Sánchez Vaccari, Carolina
Tutor/a de COM31-1 – A

Dijous, 15:55

Salvà Munar, Jerónima
Tutor/a de COM21-1 – A

Dimarts, 11:15

Sanchis Soriano, Dídac
Tutor/a de COM11-1 – A

Dilluns, 09:50

Sureda Rosselló, Sebastià
Tutor/a de COM11-2 – B

Divendres, 09:50

Cicles Formatius Comerç

CFGM COM

Cicle Formatiu de Grau Mitjà Activitats Comercials (COM).

Més Info.

CFGS MARQ

Cicle Formatiu de Grau Superior AMàrqueting i Publicitat (MARQ).

Més Info.

Notícies del Departament

Erasmus-map

Els professors del departament d’automoció Llorenç Miralles, Joan Andreu Vives i Toni Naranjo, juntament amb el professor del departament d’informàtica Joan Nigorra; van realitzar una mobilitat a les ciutats alemanyes de Rendsburg, Kiel i Eutin (Neustadt) per visitar els 10 alumnes desplaçats dins el...

Visita dels professors als alumnes Erasmus+

Els professors del departament d’automoció Llorenç Miralles, Joan Andreu Vives i Toni Naranjo, juntament amb el professor del departament d’informàtica Joan Nigorra; van realitzar una mobilitat a les ciutats alemanyes de Rendsburg, Kiel i Eutin (Neustadt) per visitar els 10 alumnes desplaçats dins el programa Erasmus+ a Alemanya.

 

Captura2

Captura3
Aquesta visita serví per donar suport als alumnes en dubtes que tenien, realitzar visites a les empreses per confirmar l’adequació de les pràctiques al nivell dels nostres estudiants i reunir-se amb el coordinador Erasmus+ d’Eutin per millorar la comunicació i la col·laboració entre centres.

Així mateix el professor Tomeu Pavia del departament de comerç va realitzar una mobilitat a Malta per visitar els dos alumnes desplaçats a aquesta illa, així com visitar les empreses i establir contacte i convenis amb diverses empreses i institucions per a partir del proper curs poder enviar més alumnes a aquest país que ofereix unes grans condicions de seguretat i comoditat per a la mobilitat d’estudiants.

Captura

Afegir que les dues darreres setmanes de juny rebrem dos alumnes d’Eutin per a realitzar pràctiques en empresa. Un alumne d’informàtica que realitzarà una estada formativa a l’Ajuntamet de Capdepera gràcies a les gestions realitzades pel cap de departament d’informàtica Miquel Gaià; i una altra alumna d’hoteleria que farà una estada a la recepció de l’hotel Floriana Resort de Cala Bona, gràcies a les gestions de l’antic alumne Miquel Àngel Obrador (que va gaudir d’una beca Erasmus+ el curs 2015-2016).

Per acabar recordar que aquesta és la darrera setmana de mobilitat dels alumnes, i que la setmana que ve ja hauran tornats tos a l’illa, convidant-vos a veure les seves fotos al flickr:

desafio junior2

Participació en el Desafío Junior ESIC 2017 El concurs constava en la creació d’un Projecte d’Empresa dividit en tres fases: A- Creació de la idea de negoci, logo i identitat corporativa. B- Anàlisi de mercat, productes i competència. C- Anàlisi financer, de recursos humans...

Desafio Junio. ESIC 2017. CFGS Màrqueting i Publicitat

Participació en el Desafío Junior ESIC 2017

El concurs constava en la creació d’un Projecte d’Empresa dividit en tres fases:

A- Creació de la idea de negoci, logo i identitat corporativa.
B- Anàlisi de mercat, productes i competència.
C- Anàlisi financer, de recursos humans i viabilitat del projecte.

  Llegir més

Coaching adoslescents

Coaching amb adolescents Ens alegra informar-vos que al nostre centre, durant aquest curs escolar 2016/17, hem gaudit de la primera experiència d’acompanyament a un grup de joves utilitzant tècniques de coaching y PNL. Han estat 16 joves de Formació Professional bàsica de Comerç.

Coaching amb adolescents

Coaching amb adolescents

Ens alegra informar-vos que al nostre centre, durant aquest curs escolar 2016/17, hem gaudit de la primera experiència d’acompanyament a un grup de joves utilitzant tècniques de coaching y PNL. Han estat 16 joves de Formació Professional bàsica de Comerç.

Llegir més

corte ingles

Els alumnes de primer i segon de Grau Mitjà en Activitats Comercials conegueren de la mà del responsable de Comunicació i Màrqueting de El Corte Inglés a Mallorca, Toni Sànchez, l’estratègia comercial dels grans magatzems.

Visita a El Corte Inglés. Comerç

Els alumnes de primer i segon de Grau Mitjà en Activitats Comercials conegueren de la mà del responsable de Comunicació i Màrqueting de El Corte Inglés a Mallorca, Toni Sànchez, l’estratègia comercial dels grans magatzems.

Llegir més

00003majorica

El passat divendres 24 de febrer els alumnes del Cicle Formatiu de Màrqueting i Publicitat anàrem a visitar la fàbrica de Majorica i la seva tenda de Manacor.

Visita a Majòrica

El passat divendres 24 de febrer els alumnes del Cicle Formatiu de Màrqueting i Publicitat anàrem a visitar la fàbrica de Majorica i la seva tenda de Manacor. Llegir més

desafio junior

Els alumnes del Cicle Formatiu de Marketing i Publicitat ens hem engrescat en un projecte conegut de l’ESIC Business & Marketing School (Madrid), anomenat “Desafio Junior“. Aquest és un projecte per a joves emprenedors de Cicles Formatius i Batxillerat de tot Espanya, basat en...

CFGS Màrqueting i Publicitat. Desafío Junior

Els alumnes del Cicle Formatiu de Marketing i Publicitat ens hem engrescat en un projecte conegut de l’ESIC Business & Marketing School (Madrid), anomenat “Desafio Junior“.

Aquest és un projecte per a joves emprenedors de Cicles Formatius i Batxillerat de tot Espanya, basat en el Màrqueting a l’empresa. Llegir més

Aneu a la barra d'eines