Comerç i Economia

Membres Departament Comerç i Economia

Fiol Ramis, Paula
Cap de Departament

Dimecres, 11:15

Pérez Tauler, Nuria
Tutor/a
Tutor/a de COM21-1 – A

Dimarts, 12:10

Sanchez Vaccari, Carolina
Tutor/a
Tutor/a de COM31-1 – B

Dijous, 15:55

Sureda Torres, Teresa
Tutor/a
Tutor/a de COM31-1 – A

Dimecres, 18:15

Barceló Salas, Antònia
Administrador/a
Tutor/a
Tutor/a de pr�ctiques en empreses (FCT)
Tutor/a de COM21-2 – B

Dilluns, 13:05

Pascual Femenias, Catalina
 

Divendres, 16:50

Pavia Calonge, Bartomeu
 

Dilluns, 09:50

Sanchis Soriano, Dídac
Tutor/a de COM11-1 – A

Dimecres, 12:10

Sureda Rosselló, Sebastià
Tutor/a de COM11-2 – B

Dimecres, 08:55

Cicles Formatius Comerç

CFGM COM

Cicle Formatiu de Grau Mitjà Activitats Comercials (COM).

Més Info.

CFGS MARQ

Cicle Formatiu de Grau Superior Màrqueting i Publicitat (MARQ).

Més Info.

Notícies del Departament

fruita ies manacor

L’IES MANACOR APOSTA PER LA SALUT COMENÇANT PER L’ALIMENTACIÓ Aquest curs la Comissió de Salut de l’IES MANACOR, amb la col·laboració d’Agromat, volen promoure els berenars saludables que incloguin el consum de fruita.

Salut i Alimentació

L’IES MANACOR APOSTA PER LA SALUT COMENÇANT PER L’ALIMENTACIÓ

Aquest curs la Comissió de Salut de l’IES MANACOR, amb la col·laboració d’Agromat, volen promoure els berenars saludables que incloguin el consum de fruita. Llegir més

Erasmus-map

Els professors del departament d’automoció Llorenç Miralles, Joan Andreu Vives i Toni Naranjo, juntament amb el professor del departament d’informàtica Joan Nigorra; van realitzar una mobilitat a les ciutats alemanyes de Rendsburg, Kiel i Eutin (Neustadt) per visitar els 10 alumnes desplaçats dins el...

Visita dels professors als alumnes Erasmus+

Els professors del departament d’automoció Llorenç Miralles, Joan Andreu Vives i Toni Naranjo, juntament amb el professor del departament d’informàtica Joan Nigorra; van realitzar una mobilitat a les ciutats alemanyes de Rendsburg, Kiel i Eutin (Neustadt) per visitar els 10 alumnes desplaçats dins el programa Erasmus+ a Alemanya.

 

Captura2

Captura3
Aquesta visita serví per donar suport als alumnes en dubtes que tenien, realitzar visites a les empreses per confirmar l’adequació de les pràctiques al nivell dels nostres estudiants i reunir-se amb el coordinador Erasmus+ d’Eutin per millorar la comunicació i la col·laboració entre centres.

Així mateix el professor Tomeu Pavia del departament de comerç va realitzar una mobilitat a Malta per visitar els dos alumnes desplaçats a aquesta illa, així com visitar les empreses i establir contacte i convenis amb diverses empreses i institucions per a partir del proper curs poder enviar més alumnes a aquest país que ofereix unes grans condicions de seguretat i comoditat per a la mobilitat d’estudiants.

Captura

Afegir que les dues darreres setmanes de juny rebrem dos alumnes d’Eutin per a realitzar pràctiques en empresa. Un alumne d’informàtica que realitzarà una estada formativa a l’Ajuntamet de Capdepera gràcies a les gestions realitzades pel cap de departament d’informàtica Miquel Gaià; i una altra alumna d’hoteleria que farà una estada a la recepció de l’hotel Floriana Resort de Cala Bona, gràcies a les gestions de l’antic alumne Miquel Àngel Obrador (que va gaudir d’una beca Erasmus+ el curs 2015-2016).

Per acabar recordar que aquesta és la darrera setmana de mobilitat dels alumnes, i que la setmana que ve ja hauran tornats tos a l’illa, convidant-vos a veure les seves fotos al flickr:

desafio junior2

Participació en el Desafío Junior ESIC 2017 El concurs constava en la creació d’un Projecte d’Empresa dividit en tres fases: A- Creació de la idea de negoci, logo i identitat corporativa. B- Anàlisi de mercat, productes i competència. C- Anàlisi financer, de recursos humans...

Desafio Junio. ESIC 2017. CFGS Màrqueting i Publicitat

Participació en el Desafío Junior ESIC 2017

El concurs constava en la creació d’un Projecte d’Empresa dividit en tres fases:

A- Creació de la idea de negoci, logo i identitat corporativa.
B- Anàlisi de mercat, productes i competència.
C- Anàlisi financer, de recursos humans i viabilitat del projecte.

  Llegir més

Coaching adoslescents

Coaching amb adolescents Ens alegra informar-vos que al nostre centre, durant aquest curs escolar 2016/17, hem gaudit de la primera experiència d’acompanyament a un grup de joves utilitzant tècniques de coaching y PNL. Han estat 16 joves de Formació Professional bàsica de Comerç.

Coaching amb adolescents

Coaching amb adolescents

Ens alegra informar-vos que al nostre centre, durant aquest curs escolar 2016/17, hem gaudit de la primera experiència d’acompanyament a un grup de joves utilitzant tècniques de coaching y PNL. Han estat 16 joves de Formació Professional bàsica de Comerç.

Llegir més

corte ingles

Els alumnes de primer i segon de Grau Mitjà en Activitats Comercials conegueren de la mà del responsable de Comunicació i Màrqueting de El Corte Inglés a Mallorca, Toni Sànchez, l’estratègia comercial dels grans magatzems.

Visita a El Corte Inglés. Comerç

Els alumnes de primer i segon de Grau Mitjà en Activitats Comercials conegueren de la mà del responsable de Comunicació i Màrqueting de El Corte Inglés a Mallorca, Toni Sànchez, l’estratègia comercial dels grans magatzems.

Llegir més

Aneu a la barra d'eines