Ciències Naturals

Membres Departament Ciències Naturals

Salvà Picó, Catalina Maria
Cap de Departament

Divendres, 11:15

Bauzà Garcias, Francesca
Coordinador/a Convivència

Dimecres, 08:55

Puigserver Salvà, Margalida
Coordinador/a Medi Ambient

Dilluns, 08:55

Anglada Benejam, Francesc
 

Dilluns, 09:50

 

Notícies del Departament

Experimenta 2018

GAUDEIX AMB L’EXPERIMENTA, LA FIRA DE LA CIÈNCIA DE L’IES MANACOR El dimecres 21 de febrer de cinc a vuit de l’horabaixa la fira estarà oberta al públic en general  L’IES Manacor ja ho té tot preparat per l’Experimenta 2018, que es celebra enguany...

Experimenta 2018

GAUDEIX AMB L’EXPERIMENTA, LA FIRA DE LA CIÈNCIA DE L’IES MANACOR

El dimecres 21 de febrer de cinc a vuit de l’horabaixa la fira estarà oberta al públic en general

 L’IES Manacor ja ho té tot preparat per l’Experimenta 2018, que es celebra enguany per dotzè any consecutiu al nostre municipi.

Llegir més

visita soller-18

El passat mes de desembre professores i alumnes de 4t ESO de l’assignatura de Plàstica i de 2n de Batxillerat de les assignatures de Llengua Catalana, Castellana, Geologia i Història de l’Art, visitàrem el Museu Modernista de Sóller i el Museu Balear de Ciències...

Visita a Soller

El passat mes de desembre professores i alumnes de 4t ESO de l’assignatura de Plàstica i de 2n de Batxillerat de les assignatures de Llengua Catalana, Castellana, Geologia i Història de l’Art, visitàrem el Museu Modernista de Sóller i el Museu Balear de Ciències Naturals.

Llegir més

Olimpiada Biologia-1

5 Alumnes del nostre institut de segon de Batxillerat participaren el dia 1 de Febrer a la XIII Olimpiada de Biologia a l’edifici Jovellanos de l’UIB.

XIII Olimpiada de Biologia

5 Alumnes del nostre institut de segon de Batxillerat participaren el dia 1 de Febrer a la XIII Olimpiada de Biologia a l’edifici Jovellanos de l’UIB.
Llegir més

Betlem_1

Els alumnes de CTMA i Geologia de segon de batxillerat feren una sortida el dia 18 de Gener a la costa d’Arta per fer una estudi geológic i ambiental de la zona. Afrofitarem per fer analítiques de l’aigua i veure “in situ” les parts d’una...

Sortida geològica i ambiental

Els alumnes de CTMA i Geologia de segon de batxillerat feren una sortida el dia 18 de Gener a la costa d’Arta per fer una estudi geológic i ambiental de la zona.
 Betlem_1Afrofitarem per fer analítiques de l’aigua i veure “in situ” les parts d’una torrentera. Uns sortida ben profitosa!

Betlem_3
Betlem_2
Aneu a la barra d'eines