Guardó Medi Ambient

Guardó Medi Ambient

GUARDÓ EN RECONEIXEMENT DE LA TASCA MEDIAMBIENTAL DE L’IES MANACOR

El passat dijous 26 de novembre tres de les alumnes guanyadores del Concurs Natura en acció del curs acadèmic 2015-16: Alba Al·les, Carme Millas i Antonia Botellas; la coordinadora de la comissió de Medi Ambient: Joana Maria Castro i la professora Catalina Barceló, com a membre de la comissió, anàrem a recollir el guardó que reconeix l’IES Manacor Centre Mediambiental.

 

01_26 guardo mediambientAquests reconeixements, que tenen caràcter biennal, premien la tasca dels centres educatius en assumptes ambientals, sobretot si han aconseguit els objectius que havien proposat en el projecte, representen un compromís envers la sostenibilitat i persegueixen fomentar els valors de la conservació del medi, el consum responsable i l’aprofitament dels recursos naturals, entre d’altres.

WP_20151126_009El lliurament de guardons es dugué a terme al Teatre Municipal de Manacor i l’acte comptà amb la presència del director general d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, el manacorí Sebastià Sansó i del director general d’Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas.

Després d’una petita representació teatral es passà a l’entrega dels diplomes i acte seguit hi hagué una mica de refrigeri.

Des de la Comissió de Medi Ambient de l’IES Manacor seguirem fent feina i esperam d’aquí dos anys més poder tornar ser guardonats!

Enhorabona a tots els que ho fem possible!!!!

IMG-20151126-WA0003 (1)-1

WP_20151126_002

Aneu a la barra d'eines