Guanyadors FotoConcurs

Guanyadors FotoConcurs

Dictamen del Jurat del I Concurs Fotogràfic Bocamolla IES Manacor.

El jurat format per 3 professionals i artistes del món de la Fotografia: Carlos Costa (fotògraf i esculptor), Marina Cànoves (fotògrafa i artista plàstica) i Núria Sànchez (fotògrafa), i 3 professors del centre IES Manacor (Francesca Sapena, secretària i professora de Comerç, Magdalena Duran, coordinadora web i professora d’Automoció, i Antoni Ramírez, coordinador de la revista Bocamolla i professor d’Informàtica) han decidit que els guanyadors i finalistes de les categories A – La mirada de l’alumne i B – Blanc i negre són:

 

Categoria A – La mirada de l’alumne.

Des de lluny.
Xisco Forteza 2º ESO A – GUANYADOR

Convidats a Experimenta 2016.
Francesc Mestre 1º Batx B – FINALISTA

Pont cap al futur.
Carolina Madueño 2º ESO E – FINALISTA

Categoria B – Blanc i negre.

Troba el teu camí.
Carolina Madueño 2º ESO E – GUANYADORA

Innocència.
Camila Bolzani 1º batx B – FINALISTA

Reflexes.
Sebastià Hageneier 4º ESO A – FINALISTA

 

 

Per altra banda, després de computar les votacions realitzades durant els mesos d’abril i maig a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram de la revista Bocamolla) de les fotografies participants a la categoria C – Xarxes Socials, la guanyadora i les finalistes són:

 

Categoria C – Xarxes Socials.

Sense títol.
Maria Font 1º Batx B – GUANYADORA

El valor de la vida …
Francina Fullana 1º Batx A – FINALISTA

Sirenes amargues en un mar …
Antònia Pascual 2º Batx A – FINALISTA

 

El jurat d’aquest concurs desitja manifestar la gran quantitat de fotografies presentades en la 1era edició del Concurs Fotogràfic Bocamolla IES Manacor 2016, i la seva qualitat artística i/o tècnica per tal de transmetre la visió dels alumnes de l’IES Manacor en qualsevol dels seus àmbits educatiu, esportiu, científic, literari i/o d’oci. Enhorabona als guanyadors i finalistes!!!!! Moltes gràcies a tots els participants en aquesta 1era edició del concurs. Vos hi esperam l’any vinent per descobrir una mica més La Mirada de l’Alumne.

L’entrega de premis i diplomes es durà a terme el proper dimecres 8 de juny de 2016 a les 10:45h  al hall de l’IES Manacor.