Fira Comarcal d’FP 2019

Fira Comarcal d’FP 2019

L’IES MANACOR ACOLLIRÀ LA FIRA COMARCAL D’FP

 Els dies 23 i 24 de maig de 9 a 13:30h al pati de l’IES Manacor es durà a terme la Fira de Formació Professional on els alumnes de la comarca de Llevant podran rebre informació d’un total de dotze famílies professionals: Activitats físico esportives, Administració i Gestió, Agrària, Comerç i màrketing, Electricitat i electrònica, Hoteleria i turisme, Imatge personal, Indústries alimentàries, Informàtica i comunicacions, Sanitat, Serveis socioculturals i a la comunitat i Transport i manteniment de vehicles.

FIRA Formació professional 2019Es tracta d’un esdeveniment molt important per informar als joves, les seves famílies i demés interessats de l’extensa varietat de cicles formatius que es poden cursar en els centres educatius de la nostra comarca.

En aquesta edició hi participaran un total de set instituts de cinc municipis diferents. L’IES Felanitx, l’IES Capdepera, l’IES Puig de sa Font de Son Servera, l’IES Llorenç Garcias i Font d’Artà i l’IES Porto Cristo, l’IES Mossèn Alcover i l’IES Manacor del municipi de Manacor.

La Formació Professional obri moltes portes per aconseguir una feina o per poder continuar amb la formació acadèmica a la universitat. Vos animam a assistir a la fira ja que serà una bona oportunitat per conèixer tota l’oferta acadèmica i les sortides professionals que ofereix.

baner fira fp

Aneu a la barra d'eines