dona i cartell.1

Cicle de conferències

NOU CICLE DE CONFERÈNCIES A L’IES MANACOR

Des de fa alguns anys a l’IES Manacor es fa un cicle de conferències amb una temàtica en comú.

Si l’any passat les xerrades s’organitzaren al voltant de la literatura i el cinema, enguany s’ha optat per donar preeminència a la dona, tant a nivell de l’objecte d’estudi i raó de ser de la conferència, com per part de qui la fa, és a dir, les tres ponents del cicle coincideix que també són dones.

NazarethCastellanosLa primera conferència serà el dilluns 9 de març a les 11h. Té el títol “Los secretos de tu cuerpo” i correrà a càrrec de Nazareth Castellanos, llicenciada en física teòrica i doctora en medicina per la Universidad Autónoma de Madrid, Màster en Matemàtiques aplicades a la biologia i Màster en Neurociències. Actualment és investigadora associada de l’FSC-CSIC de Palma, directora d’investigació del laboratori Nirakara-Lab i directora de la càtedra Mindfullness i ciències cognitives de la Universidad Complutense de Madrid.

 

judit vegaAmb el títol “La mujer en la Edad Media: más que brujas o santas” vindrà a l’IES Manacor el divendres 3 d’abril a les 10h. l’actual directora de la UNED-Illes Balears, Judit Vega Avelaira, Llicenciada en Geografia i Història per la Universidad de Santiago de Compostela, Llicenciada en Lletres, Màster en Història de l’Art i doctora per la Universidad de Fribourg. Llicenciada en Antropologia Social i Cultural i Màster en Psicologia del Coaching per la UNED. Ha estat professora a la Universitat de Friborug, investigadora a la Universitat de Berna i Humboldt de Berlín i Directora els darrers setze anys de la seu UNED-Berna.

antònia solerFinalment tancarà el cicle la professora del centre Antònia Soler i Nicolau, llicenciada i doctorada en Filologia Clàssica per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Tècniques Docents de grau superior per la UIB, professora de llengües clàssiques a l’IES Manacor des de l’any 2001 i professora-tutora de Literatura clàssica de la UNED-Illes Balears, Secretària de la Secció Balear de la Sociedad Española de Estudios Clásicos i membre del projecte d’investigació del MINECO Conditoria Romana, de la UAB. El dilluns 11 de maig a les 13h la professora Soler tancarà el cicle amb la conferència “Femení singular. Dones atípiques a l’Antiguitat“.

dona i cartell.