campanya solidaria

Campanya Solidaria

Enguany uns quants alumnes del batxillerat internacional hem decidit organitzar i proposar-vos un parell d’activitats nadalenques amb una finalitat solidària. 
Durant aquest mes, fins dia 22 durem a terme una recollida d’aliments i productes de primera necessitat
Ens hem posat en contacte amb la Creu Roja a qui farem la donació i ens han dit que els productes més sol·licitats són els següents:
  • Productes d’higiene infantil (bolquers, tovalloletes i sabons per nadons)
  • Productes d’higiene femenina (compreses i tampons)
  • Aliments de rebost que siguin bons de conservar (oli, farina, sucre, llegums, conserves, fruits secs, pasta, arròs, etc.)
  • Productes de neteja
També ens han dit que moltes famílies no tenen per donar berenar als seus fills quan van a l’escola així que vos agrairia molt que duguéssiu aliments com galletes, sucs de fruita i altres productes d’aquest tipus.
Sabem que quan es fan recollides és molt habitual que s’aportin molts litres de llet, però ja en tenen a bastament així que millor que dugueu els productes més necessitats.
 
Per cada 3 productes que dugueu vos pertocarà un número de la nostra rifa i tindreu la possibilitat d’apuntar-vos a una de les activitats de dia 22 de desembre (futbol, bàsquet, volei, ping-pong, escacs i scrabble).
Nosaltres apuntarem el número que li toqui a cadascú i quan facem la rifa dia 22 vos informarem i farem arribar el premi al guanyador. El premi és sorpresa.
Si volguéssiu participar a les activitats ens ho heu de dir quan aporteu els productes i vos apuntarem a l’activitat que vosaltres desitgeu. 
 
Ens trobareu cada dia el temps de pati al hall de l’institut. A partir de dijous dia 9 de desembre ja podreu començar a fer les vostres donacions.
Recordeu que és per una bona causa i animau-vos a participar!
Recollida Solidària nadal 2021 2