Notícies Batxillerat Internacional

Robòtica a l'IES Manacor

Robòtica a l’IES Manacor

 

 

Els alumnes d’Informàtica de 1r batxillerat D estan practicant la lògica de la programació mitjançant l’ús de robots mBot. Alguns dels reptes que ha de superar el petit robot mBot consisteixen en el seguiment de línies, la detecció d’obstacles, els moviments en cercles, etc.

Mitjançant la programació d’un dispositiu físic com és un robot, els alumnes veuen com les instruccions programades mitjançant el llenguatge de programació per blocs SCRATCH tenen una interpretació en el món físic real.

A més, aquestes activitats ajuden als alumnes a entendre des d’un vessant pràctic els diferents sensors i actuadors d’un robot com per exemple: el sensor d’ultrasons, els servo-motors, els llums LEDs o el sensor d’infrarojos.

ROBOTICA_3

ROBOTICA_2

ROBOTICA_1

INSEKT WAR

Els alumnes de 2n any del BI han fent una presentació de la Lluita ecològica per prevenir plagues als alumnes de 1r d’ESO. També han ensenyat a utilitzar les lupes per veure en directe les lluites dels insectes tan sien depredadors com paràsits. A les...

Insekt War

Els alumnes de 2n any del BI han fent una presentació de la Lluita ecològica per prevenir plagues als alumnes de 1r d’ESO.

També han ensenyat a utilitzar les lupes per veure en directe les lluites dels insectes tan sien depredadors com paràsits.

A les fotos podeu veure l’Insekt  War!!!!!

insekt war-1
insekt war-5
insekt war-2

 

insekt war-4
insekt war-3
PortesObertesBatxillerat

SESSIONS DE PORTES OBERTES Enguany realitzarem la les Portes Obertes de forma online mitjançant directes d’Instagram.   Connecta’t a les sessions de portes obertes online i descobreix com és el Batxillerat a l’IES Manacor: Plans d’estudis: Batxillerat Científic Tecnològic i de la Salut. Batxillerat Humanístic i...

Portes Obertes Batxillerat 2020

SESSIONS DE PORTES OBERTES

Enguany realitzarem la les Portes Obertes de forma online mitjançant directes d’Instagram.

800 pix IG portes obertes virtuals Batxillerat

 

Connecta’t a les sessions de portes obertes online i descobreix com és el Batxillerat a l’IES Manacor:

 • Plans d’estudis:
 • Opcionalitat als diferents itineraris.
 • Intercanvis de 1r de batxillerat a Alemanya i Andorra (BI)
 • Acampada de 1r de batxillerat.
 • Programa EOIES
 • Participació a les proves Cangur i les Olimpiades de la UIB
 • La biblioteca: Conveni amb la biblioteca de la UIB, cicle de conferències anual, jornades Sant Jordi, recitals poètics, tallers específics, recursos electrònics.
 • Integritat acadèmica: taller de projecte de recerca (BI)
 • Experimenta: La fira de la ciència.
 • Concurs de fotografia.
 • Associació d’estudiants.
 • Comissions: mediambient, convivència i coeducació, de salut.
 • Patis actius i berenars saludables.
 • Viatge literari i cultural a Madrid de 2n de batxillerat.
 • Graduació.
 • Orientació acadèmica i professional.

ALGUNS VIDEOS

 

VIDEOS SOBRE EL BATXILLERAT INTERNACIONAL

 

INFORMACIÓ DETALLADA SOBRE ELS ESTUDIS

Aquí tens informació detallada sobre:

Batxillerat Internacional

Batxillerat LOMCE

 

PROCÉS ADMISSIÓ BATXILLERAT INTERNACIONAL

Si estàs interessat en fer el Batxillerat Internacional, pots demanar una cita per a fer una entrevista

Data límit: 29/05/2020

Consulta l’horari disponible i reserva la teva cita d’entrevista BI en el formulari següent:

http://entrevistabi.iesmanacor.cat

 

PROCÉS D’ESCOLARITZACIÓ

Aquí trobareu la informació sobre el procés d’escolarització

interview-clipart 1

PROCÉS ADMISSIÓ BATXILLERAT INTERNACIONAL Demana cita per a l’entrevista del Batxillerat Internacional Data límit: 29/05/2020. Consulta l’horari disponible i reserva la teva cita d’entrevista BI en el formulari següent: http://entrevistabi.iesmanacor.cat

Entrevista admissió Batxillerat Internacional

PROCÉS ADMISSIÓ BATXILLERAT INTERNACIONAL

Demana cita per a l’entrevista del Batxillerat Internacional

Data límit: 29/05/2020.

Consulta l’horari disponible i reserva la teva cita d’entrevista BI en el formulari següent:

http://entrevistabi.iesmanacor.cat

M_Gelabert BI

Maria Magdalena Gelabert parla als alumnes de l’IES MANACOR Maria Magdalena Gelabert ha acceptat de bon grat la nostra invitació per parlar amb els alumnes de primer de Batxillerat que llegeixen els seu llibre. Ha estat una trobada intensa, profitosa; han quedat captivats per...

Xerrada dels alumnes de BI amb M.Magdalena Gelabert

Maria Magdalena Gelabert parla als alumnes de l’IES MANACOR

Maria Magdalena Gelabert ha acceptat de bon grat la nostra invitació per parlar amb els alumnes de primer de Batxillerat que llegeixen els seu llibre. Ha estat una trobada intensa, profitosa; han quedat captivats per la seva personalitat polifacètica, per les seves dots com a comunicadora, per la proximitat i els seus sabers…  

Després de la xerrada, cada alumne havia d’escriure una ressenya que recollís les seves impressions per publicar en aquesta web. La veritat és que se’ns fa difícil triar. És per això que hem decidit aportar diferents fragments que han redactat alguns alumnes, en una mena de collage. És la nostra manera d’agrair a Magdalena la seva disponibilitat i el seu saber fer.  Llegir més

batxillera-1

 

Portes Obertes Batxillerat 19/20

Jornada Portes Obertes Batxillerat

Dirigit a mares, pares i alumnes interessats
Presentació dia 23/05/2019
19:30h Saló d’Actes IES Manacor

 

 

Modalitats de Batxillerat

 • Ciències.
 • Social-Humanístic.
 • Internacional.
Informa’t de totes les opcions abans de decidir

batxillera-2

BI IES manacor

 

Portes Obertes Batxillerat Internacional 19/20

NOVETAT

Portes Obertes. Batxillerat Internacional

Dirigit a mares, pares i alumnes interessats
Presentació dia 16/04/2019
19:00h Saló d’Actes IES Manacor

Objectius:

 • Informació general del programa.
 • Presentacions:
  • Pla d’estudis: Itineraris
  • Assignatures i Equip Docent
  • Experiències Personals (amb alumnes BI de l’IES Son Pacs)
 • Informació detallada del procès d’admissió
 • Visita a les instal·lacions

IES Manacor IB-tallada

ib3-bi

Dia 11 de febrer al programa de “Illes i Pobles” de IB3 van donar la notícia que en el  pròxim curs el nostre centre oferirà el Batxillerat Internacional. Aquí teniu la notícia i el video que es va emetre.

Notícia a “Illes i Pobles” de IB3

Dia 11 de febrer al programa de “Illes i Pobles” de IB3 van donar la notícia que en el  pròxim curs el nostre centre oferirà el Batxillerat Internacional.

Aquí teniu la notícia i el video que es va emetre.

Veure més imatges

Dia 31 de gener tingué lloc la presentació del Batxillerat Internacional al nostre centre, que s’impartirà a partir del curs vinent 2019/2020. Va ser un èxit de participació i esperam que a la propera reunió hi hagi molts de nous estudiants interessats amb aquesta...

Presentació Batxillerat Internacional

Dia 31 de gener tingué lloc la presentació del Batxillerat Internacional al nostre centre, que s’impartirà a partir del curs vinent 2019/2020.

Va ser un èxit de participació i esperam que a la propera reunió hi hagi molts de nous estudiants interessats amb aquesta proposta de Batxillerat.

Gràcies per la vostra assistència!!!

CartellBI

L’IES MANACOR IMPARTIRÀ EL BATXILLERAT INTERNACIONAL EL CURS 2019-2020 L’IES Manacor impartirà el Batxillerat Internacional (BI) en el proper curs 2019-2020. Dijous dia 31 de gener es durà a terme la presentació del BI a l’aula magna del centre a les 20:00 hores. Amb...

Presentació Batxillerat Internacional

L’IES MANACOR IMPARTIRÀ EL BATXILLERAT INTERNACIONAL EL CURS 2019-2020

CartellBIL’IES Manacor impartirà el Batxillerat Internacional (BI) en el proper curs 2019-2020. Dijous dia 31 de gener es durà a terme la presentació del BI a l’aula magna del centre a les 20:00 hores. Amb aquesta presentació l’IES Manacor vol donar a conèixer a pares, alumnes i professionals del sector educatiu aquesta modalitat de batxillerat que a dia d’avui, només es pot cursar a un centre públic de les Illes Balears, l’IES Son Pacs i que a partir del proper curs també es podrà cursar a l’IES Manacor.

 

El BI és un prestigiós programa educatiu de gran repercusió internacional que prepara els estudiants per a un exitós accés universitari a qualsevol part del món. En l’actualitat al voltant de 4.000 centres educatius imparteixen el BI a més de 140 països. Els centres que imparteixen aquest programa comparteixen un mateix currículum, una mateixa filosofia i un mateix objectiu: desenvolupar les habilitats intel·lectuals, personals, emocionals i socials que els alumnes necessiten per viure, aprendre i treballar en un món cada vegada més globalitzat.

 

El BI va dirigit a joves estudiants titulats en ESO, des de 16 fins a 19 anys. Els estudiants admesos en el programa del BI cursaran a la vegada el batxillerat ordinari (LOMCE) i el BI, obtenint al final del procés educatiu les dues titulacions. L’IES Manacor oferirà el Batxillerat Internacional integrat amb dues de les modalitats del batxillerat LOMCE: el batxillerat científic (amb els dos itineraris, el tecnològic i el de salut) i el batxillerat social i humanístic.

 

Els alumnes que vulguin accedir a aquests estudis hauran de passar un procés d’admissió que marca uns determinats estàndards, ja que no pot obviar-se la dificultat de cursar alhora el Batxillerat Internacional i el Batxillerat LOMCE. El BI té com a objectiu formar alumnes que siguin indagadors, informats i instruïts, pensadors, bons comunicadors, íntegres, de mentalitat oberta, solidaris, audaços, equilibrats i reflexius.

 

Amb la implementació del BI a l’IES Manacor es completa el ventall de modalitats possibles de batxillerat a Manacor i es tanca el cercle de l’educació post-obligatòria de vocació acadèmica. Per a més informació podeu consultar la pàgina web del centre www.iesmanacor.cat i la de l’organització del Batxillerat Internacional www.ibo.org.

 

Aneu a la barra d'eines